View More

Hellpass

Αθήνα Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα An Club

Οι HELLPASS κατεβαίνουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό heavy metal live!

07 Απρ. 2023
20:00
62 Day(s) Ago
0.00

Το συγκρότημα με έδρα την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει ζωντανά το debut album τους με τίτλο 'Gates of War' και μας προσκαλεί για ένα ανελέητο headbacking με γνήσιο heavy και thrash metal, γιορτάζοντας μαζί την κυκλοφορία του!

Η συναυλιακή βραδιά στο An, γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή με την εμφάνιση των εκρηκτικών Sebia και Exile in Utopia!

HELLPASS
Οι Hellpass είναι ένα Thrash & Heavy Metal συγκρότημα, με βάση την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2022 από τα βασικά μέλη (Βασίλης Υάκινθος στα φωνητικά, Άγγελος Μουρατίδης στις κιθάρες, Αλέξανδρος Κολιούσιος στα κρουστά, Νίκος Παρασκευόπουλος στο μπάσο).
Ο ήχος των HellPass αποτελεί μια μίξη επιρροών με heavy metal, doom, αλλά και thrash metal στοιχεία . Μελωδίες της lead κιθάρας αλλά και των φωνητικών βρίσκουν τις ρίζες τους στην Viking & Nordic Folklore.

Τα μέλη του συγκροτήματος 'HellPass' έχουν μακρά εμπειρία on stage, καθώς συμμετείχαν σε διάφορα συγκροτήματα του εσωτερικού αλλά και εξωτερικού όπως Snakebones, Checkmate, Blue Gin, Blue Mist, Pandora’s Prophecy, Broken Roles, The RnR Project Vienna και σε διάφορα μουσικά είδη όπως Heavy Metal, Thrash Metal, Doom, Hard Rock, Rock N' Roll, Blues Rock, Stoner Rock, Punk Rock.

Στα μέσα του Φεβρουαρίου του 2023 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος, ονόματι 'Gates of War 2023', ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ετων και αναφέρεται στην παγκόσμια κρίση που βιώνουμε μέχρι σήμερα. Η μουσική παραγωγή και επιμέλεια πραγματοποιήθηκε από την Render Productions και τον sound engineer, κ. Παλαπέλα Ηλία. Τα Music Videos που έχουν δημοσιευθεί και αναμένεται να δημοσιεύονται κάθε μήνα, αποτελούν μια συμπαραγωγή των εταιρειών 'Ηχόχρωμα' Productions, Television Productions και ImageNation Studios.

Για την προώθηση του υλικού των HellPass ακολούθησε φωτογράφιση στο ideato Studios με την Alexander Goulas Photography Α.Ε.
Η προώθηση του δίσκου των HellPass ακολούθησε σε Reviews σε διάφορα Rock Magazines and ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως το RockWay Magazine, Rock Attitude Magazine, The Brett Scarrot Show, Metal Attack Magazine, Metal Music Across the World, 93.7fm και κάποιους σταθμούς, αλλά και κανάλια streaming στο youtube και twitch στις ΗΠΑ, Ελλάδα, Ρουμανία και Ισπανία.

Το merchandize των HellPass σε πρώτο στάδιο θα κυκλοφορήσει σε t-shirts, σε e-shopping πλατφόρμες για pre-order sales από την 1/6/2023.
Οι Hellpass έχουν ήδη ξεκινήσει την παραγωγή νέου υλικού για τον δεύτερο δίσκο τους που αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη του 2023 και να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2024.

Music Video Links:
Oath to the Metal Gods (2022) | https://youtu.be/iKqjPXxMHRY 
Futura (2023) | https://youtu.be/utlvVsp7dts 

MEDIA:
Merch Pre-Order | hellpass2022@gmail.com 
YouTube | https://youtube.com/@hellpassband 
Facebook | https://www.facebook.com/hellpass.band 
Instagram | https://www.instagram.com/hellpass.band/ 
Spotify | https://rb.gy/wcokiw 
Bandcamp | https://hellpass.bandcamp.com 
Apple Music | https://music.apple.com/us/album/gates-of-war/1671308437 
Amazon Music | https://music.amazon.com/artists/B00310WJTG/hellpass..
Deezer | https://deezer.page.link/TKZ5Y5UzgjA9Rb2d8 

SEBIA
Οι Sebia είναι ένα Hard Rock / Metal συγκρότημα από την Αθήνα. Το συγκρότημα ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2020 από τους Νίκο Γαβαλά, Κωνσταντίνο Κυρίτση και Λεωνίδα Περιφάνη. Με αρκετά live στο ενεργητικό τους, οι Sebia είναι στα σκαριά για το Debut album τους το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Οι επιρροές ποικίλουν μιας και η πενταμελής μπάντα έχει τελείως διαφορετικά ακούσματα αλλά δείχνει με τον τρόπο της να παντρεύει στυλ και να προσπαθεί να δημιουργήσει μέσω της μίξης των ειδών. Μέσω του ονόματος του group, έχουν δημιουργήσει μία ολόκληρη μυθολογία που στοιχεία της ιστορίας βρίσκονται μέσα στα κομμάτια τους.

Τα μέλη της μπάντας:
Νίκος Γαβαλάς – Bass (Backing Vocals)
Παύλος Κουναλάκης – Drums
Λεωνίδας Περιφάνης – Vocals
Κωνσταντίνος Κυρίτσης – Lead Guitar
Μάριος Θεοδώρου – Rhythm Guitar

MEDIA:
Facebook: https://www.facebook.com/sebia.band 
Instagram: https://www.instagram.com/sebia.official/ 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCT6gQUVZ4vckp2gb1cQGlOQ 
Website: https://sebiatheband.wixsite.com/sebia-official 

EXILE IN UTOPIA
Οι Exile in Utopia είναι ένα πενταμελές αθηναϊκό metal συγκρότημα. Ιδρύθηκε το 2017 και απέκτησε την σημερινή του μορφή το 2019, όταν ξεκίνησαν να γράφονται τα πρώτα original κομμάτια. Πλέον, βρίσκονται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης του debut full-length δίσκου τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, συνεχίζοντας όμως αδιάκοπα τις εμφανίσεις τους στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.

MEDIA:
Instagram: https://www.instagram.com/exile.in.utopia/ 
Facebook: https://www.facebook.com/exileinutopiaband 
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7BQJXTU2jdk4ZqzeLihLIp..
YouTube: https://www.youtube.com/@exileinutopia2774 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Το Avopolis βρέθηκε για 4 μέρες στη Βαρκελώνη και στο περίφημο Parc Del Fòrum, για να δει από κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Ανταπόκριση από την πρώτη ημέρα του PS23.

Mικρές αλήθειες γνωστές-άγνωστες για μπάντες και καλλιτέχνες με αφορμή την επίσκεψη τους στη χώρα μας κατά την συναυλιακή περίοδο «Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023». Μέρος 2ο. 

Ο Βασίλης Ποδαράς (aka Billy Pod), μόνιμος κάτοικος Αγγλίας πλέον, όχι μόνο αποτελεί πια ένα από τα πιο ενεργά μέλη της εκεί jazz σκηνής, αλλά θεωρείται πανευρωπαϊκά ένας από τους κορυφαίους ανερχόμενους ντράμερ. Του Ζώη Χαλκιόπουλου.

Top