search

FFEEDD Party feat. Tiago

Αθήνα Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα Six D.O.G.S.

"FFEEDD" a party of the people by the people for the people

Το δημιουργικό δίδυμο των Amateurboyz επιστρέφει και αυτή τη σεζόν στην ενεργό δράση, μετακομίζοντας κάτω από την στέγη του six d.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
13 Οκτ. 2012
21:00
2467 Day(s) Ago

More Information

4.00
o.g.s, με μία θεματική σειρά πάρτι που ονομάζεται "FFEEDD".

Ξεκινώντας στις 12 Οκτωβρίου και συνεχίζοντας κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα, τα "FFEEDD" θα φιλοξενήσουν τους πιο φρέσκους διεθνής DJs, ξεκινώντας με τον Tiago από την Λισσαβόνα. Σε συνεργασία με τους εκάστοτε καλεσμένους, οι Amateurboyz θα καταλαμβάνουν τα decks του six d.o.g.s για να πλαισιώνουν μουσικά τις βραδιές όπως αυτοί ξέρουν.

Αυτή την φορά οι Amateurboyz μέσα στη χρονιά θα φιλοξενήσουν διάφορους αγαπημένους τους φίλους που θα έρθουν για πρώτη φορά στην Αθήνα αλλά και κάποιους που έχουν επισκεφθεί ξανά τα πάτρια εδάφη όπως ο ΒarisK από την Κωνσταντινούπολη, και μαζί στις 21 Δεκεμβρίου θα γιορτάσουν το τέλος του κόσμου! Λεπτομέρειες για το line up όλης της υπόλοιπης σεζόν θα ανακοινωθούν σύντομα.

Come and "FFEEDD" την βραδιά σου με χάος, χορό και απρόβλεπτες συγκινήσεις.

Tiago (DFA, Hands Of Time / Lisbon)

Ο Tiago εδώ και 12 χρόνια έπαιζε κάθε Σαββατοκύριακο 7 ώρα sets στο διάσημο club LUX της Λισσαβόνας στην Πορτογαλλία. Έχει συμετάσχει σε πολλά projects αναμιγνύοντας techno, house, chill out, leftfield rock και disco, έχοντας κυκλοφορίες σε δισκογραφικές εταιρίες όπως η Disco Devil, Ene Tokyo, Hands Of Time (Tiago), Rong Music, Eskimo (Slight Delay), Claremont 56, Internasjonal (Mendes & Alcada), Italians Do It Better (T&K), Esp Institute (The Sea Power & Change), Golf Channel (Gala Drop). Τα remix, edits και οι παραγωγές του αγαπήθηκαν από πολλούς άλλους παραγωγούς και DJs, από τους τους Rub n Tug μέχρι και τον Andrew Weatherall.

http://www.residentadvisor.net/dj/tiago

https://www.facebook.com/Amateurboyzpage

http://www.amateurboyz.net

Location of the Six D.O.G.S. event

Venue Information - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr