View More

Evi Evan, The Jet Black

Αθήνα Αθηναΐδος και Καλαμιωτού, Αθήνα 105 63, Ελλάδα Faust Bar Theater Arts

Οι Evi Evan, με τραγούδια γεμάτα ενέργεια,ηλεκτρισμό και ατμοσφαιρικές, γκαζάτες μελωδίες, έρχονται για πρώτη φορά στο Faust.

09 Ιουν. 2023
21:00
112 Day(s) Ago
7.00

Οι στίχοι τους, με ευρεία θεματολογία, ταξιδεύουν, προβληματίζουν, αλλά και εντυπώνονται στη μνήμη. Η μπάντα θα παρουσιάσει ορισμένα από τα δημοφιλή της τραγούδια, όπως το "Φεύγω" { https://youtu.be/sZNG8o3HRxo }, αλλά θα παίξει, επίσης και καινούριο, ακυκλοφόρητο υλικό.

FB: https://www.facebook.com/EviEvanAC 
Insta: https://www.instagram.com/_evievan_/ 
Yt:https://youtube.com/@evievan555 

The Jet Black:

Οι Jet Black είναι δύο οικογένειες που έγιναν μία. Το 2019 κυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Transcendence". Σήμερα, λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, αισθάνονται πιο δεμένοι από ποτέ. Ο ήχος τους επηρεασμένος από τη ζωή, σπάει τον τέταρτο τοίχο, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα.
P.s.
KEEP OUT
ELECTRIC SHOCK HAZARD!...

FB: www.facebook.com/profile.php?id=100041655567073 
Insta: www.instagram.com/the_jet_black/ 
Bandcamp: https://thejetblack.bandcamp.com/album/transcendence 
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6SlKUXtTtmwUNJBwGlkeao 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Faust Bar Theater Arts

Από το λατινικό Faustus : «ευλογημένος», «ευοίωνος», «τυχερός».
Με τα χρόνια βέβαια μπήκε στη μέση η Αμφιβολία, λίγο πιο μετά η Γυναίκα, η Επιθυμία, πάνω απ΄όλα η Τέχνη ασφαλώς, κι έτσι τώρα πια δεν το αφήνουμε στην τύχη αλλά το κυνηγάμε κάθε βράδυ με μουσική, χορό, θέατρο κι ό,τι άλλο βοηθάει να αδειάζουν τα ποτήρια πιο γρήγορα. Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Καπνικαρέα και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, ένα τριώροφο διατηρητέο, ανακατασκευάστηκε εκ θεμελίων και από τον Οκτώβριο του 2011 φιλοξενεί τις δραστηριότητες μουσικής σκηνής - bar – θεάτρου και λοιπών εικαστικών εκθέσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Τηλέφωνο 2103234095

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Στο τέλος κάθε μήνα, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει δέκα αξιόλογες κυκλοφορίες από την εγχώρια εναλλακτική ανεξάρτητη παραγωγή.

Ενόψει της παράστασης ΟΧΛΟΔΟΞΙΑ στο Gagarin 205 το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια φιλική κουβέντα με τον Ζωρζ Πιλαλί, που, συνοπτικά, είναι μια κατηγορία από μόνος του.

Κάθε Πέμπτη ο Δημήτρης Λιλής επιμελείται και παρουσιάζει ένα podcast σχετικά με την ευρύτερη ποπ κουλτούρα. Στο 4ο επεισόδιο, η αρχισυντάκτρια του avopolis.gr, Εύη Χουρσανίδη, αναλύει την συμαντικότητα των μουσικών media στην Ελλάδα του 2023.

Top