Δημήτρης Λέντζος: Παρουσίαση Ποιητικής Συλλογής "Απόλλυμαι"

Αθήνα Σταδίου 24, Αθήνα 105 64, Ελλάδα Ianos
Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του Δημήτρη Λέντζου, «Απόλλυμαι».
21 Φεβ. - 21 Φεβ. 2020
21:30
35 Day(s) Ago
0.00
Μελοποιημένα ποιήματα και στίχοι του Δημήτρη Λέντζου θα ακουστούν από τους: Νίκο Ανδρουλάκη, Γιώργο Καγιαλίκο, Γιώργο Καραγιάννη, Βίκυ Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κορολόγου, Χρύσα Κωττάκη, Κώστα Μάκρα, Λεωνίδα Μαριδάκη, Βαγγέλη Μαχαίρα, Μάρθα Μεναχέμ, Νεοκλή Νεοφυτίδη, Θοδωρή Νικολάου, Κατερίνα Ντίνου, Νίκο Πλατύραχο, Μιχάλη Τερζή, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Ιωάννα Φόρτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Λίγα λόγια για το βιβλίο ποίησης
ΠΑΛΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ Σηκώθηκε στο πανηγύρι μόνος χτένισε με τα δάχτυλα τα άγρια μαλλιά του και χωρίς όργανα χόρεψε κείνον τον παλαιό χορό που μόνον οι απολωλότες και οι άσωτοι ξέρουν τα βήματα και τις σιωπές του.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Λέντζο
Ο ποιητής και συγγραφέας Δημήτρης Λέντζος γεννήθηκε το 1960 στο χωριό Μηλιές της Ηλείας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Μ.Σ.Ε και μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Αυτοδιαχείρισης.

Link βιβλίου:
https://www.ianos.gr/apollimai-0489605.html 

Link Εκδήλωσης:
https://www.ianos.gr/events/dimitris-lentzos-apollimai-ekd.html

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Ianos

Ο ΙΑΝΟS είναι από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού γενικότερα. Στόχος του είναι να προβάλλει πάντοτε τη συνομιλία και την ουσιαστική επικοινωνία με συγγραφείς, εικαστικούς καλλιτέχνες και όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό. Ο συνδυασμός του παλιού και του καινούριου, της παράδοσης και της νεωτερικότητας, της ιστορίας και του μέλλοντος είναι η δύσκολη ισορροπία που φιλοδοξεί να διατηρήσει και να υπηρετήσει με τις δραστηριότητές του.

Tηλ.  210 3217917 

FEATURED TODAY

Τόσο στην αυτοβιογραφία του (2009), όσο και στο ντοκιμαντέρ που βασίστηκε σε αυτήν (2011), θέλησε να δώσει πραγματική διάσταση στη μορφή του Τρελού που τρώει
Από την εποχή της Marilyn Chambers και της εμβληματικής Sylvia Kristel, μέχρι την Τσιτσιολίνα, τον βασιλιά του γκέι θεάματος Jeff Stryker και την ιντερνετική
Ξάφνου πατήσαμε παύση σε όλα, ευκαιρία λοιπόν να ξεκοκαλίσουμε το soundtrack ενός φιλμ της δεκαετίας του 1970 με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και τη Μπέντε Μπόρσουμ,

HOT STORIES

O Liam Gallagher ρίχνει το γάντι στον αδερφό του, ζητώντας μια συναυλία που θα ενισχύσει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας
Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ, μια αναφορά στις προσωπικές της μάχες με τους εθισμούς
Top
0
Shares
0
Shares