Dr. Love & Dennis 'Lost Boy'

Τον Απρίλιο λοιπόν Rockers ξανά μαζί σας αλλά μαζί για πρώτη φορά επίσημα με το μεγάλο ποζερι και ανερχόμενο αστέρι Dennis Lostboy!!

Φέρνω μαζι μου όλα τα σπάνια και γνωστά Video Clips της Γης να παίξουνε στην μεγάλη τηλεόραση και υποσχόμαστε ενα μοναδικό Hair-Metal, Glam-Sleeze-Hi-Tech-Aor-Melodic Hard Rock-Hard N' Heavy πρόγραμα άνευ προηγουμένου απο τις Δεκαετίες 80's-90's-00's!

Χαίρομαι που γίνονται συχνά σε αυτό το μαγαζί αξιόλογες προσπάθειες και πάρτυ της αγαπημένης μας μουσικής και το στηρίζω όσο μπορώ και εγω με την βοήθεια σας φυσικά!

Σας περιμένουμε όλους και ολες.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 05-04-2014 23:00
Τοποθεσία Bullet Club (ex Bat City)
..τους φανατικούς και μη....αυτούς που δεν μπορέσανε την προηγούμενη φορά αλλα και τους νέους μου φιλους απο Αθήνα να γεμίσετε ασφυκτικά το μαγαζί!Ολοι με το πιο κατάλληλο ντύσιμο οσο γινεται και ολες τις θελω πολυ Sexy και έτοιμες για χορο!

Ευχαριστω παρα πολυ τον φανατικο πυρηνα οπαδων που στηριζουνε αυτην την μουσικη και τα Παρτυ μου και με το υστερημα τους κανουνε οικονομια για να μου ερθουνε στο Παρτυ...Αλλα και εγω δεν θα τους αφησω ετσι!

Και φυσικα επειδη σας εχω μεγαλες εκπληξεις ανακοινωνω οτι θα εχουμε και κληρωση Δωρων!

 

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666

Â