search

Design Walk Closing Party: SunSunday Night Is Right Party

Αθήνα Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα Six D.O.G.S.

Design Walk closing party: SUNSUNDAY NIGHT IS RIGHT PARTY!

Thodoris (AmateurBoyz) + Oh Yeah (Katerina Karali)
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Το six d.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
05 Φεβ. 2012
21:00
2752 Day(s) Ago
o.g.s θα φιλοξενήσει το closing party του φετεινού Design Walk. Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου στις 21:00, με μουσικές από τους Thodoris (AmateurBoyz) + Oh Yeah (Katerina Karali).
Ελλάδα 2022: 11 creative studios, 11 τομείς της ζωής μας, 10 χρόνια μετά.

Συμμετέχουν οι ομάδες:
3 in a box, designpark, domoaggregato, Ε.Δ.Ω., G, k2 design, π6, Sereal Designers, Some think Creative Group, this is amateur, this heart is a pipebomb.
Τι είδους χώρα θέλουμε να είναι η Ελλάδα το 2022; Θα επηρεάσει η κρίση τα χαρακτηριστικά της ελληνικής ταυτότητας; Πως θα αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και πως θα αντιλαμβάνονται την Ελλάδα φίλοι, σύμμαχοι, πα ρα­τηρητές και ανταγωνιστές στο εξωτερικό το 2022; Πως μπορούμε από την πλευρά μας να επηρεάσουμε τον τρόπο που μας βλέπουν; Μέσα στο αφη γη­ματικό πλαίσιο «Ελλάδα 2022» τα δημιουργικά γραφεία παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή του μέλλοντος μας. Στο Design Walk 2012 τίποτα δεν μένει στο απυρόβλητο. Οι designers ασκούν κριτική στο σήμερα, προτείνοντας ένα διαφορετικό μέλλον, φιλόδοξο, έξυπνο, αισιόδοξο, εξωστρεφές και με χιούμορ. «Το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Το ζήτημα είναι καθαρά υπαρξιακό. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε το μέλλον αν πρώτα δεν το φανταστούμε».
Το Design Walk, το πρωτότυπο διετές φεστιβάλ αφιερωμένο στη σύγχρονη οπτική επικοινωνία και το ελληνικό graphic design, επιστρέφει στις 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου 2012 με την καθιερωμένη βόλτα του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. 11 graphic design studios ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό και πηγαίνουν αντίθετα στο αρνητικό ρεύμα της εποχής παρουσιάζοντας τη δική τους δημιουργική και ανατρεπτική πρόταση για την Ελλάδα του 2022.

Παρασκευή 18:00–22:00 Σάββατο & Κυριακή 12:00–19:00

Λίγα λόγια για το Design Walk
Το Design Walk είναι µια πολιτιστική και εκπαιδευτική βόλτα στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, µια δηµιουργική εµπειρία, ένα όχηµα προβολής του σύγχρονου Ελληνικού design. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2007 στη γειτονιά του Ψυρρή, µια περιοχή µε έντονες αντιθέσεις και µοναδική γεωγραφική θέση, στην οποία είχε συγκεντρωθεί ένας σηµαντικός αριθµός νέων designer και δηµιουργικών γραφείων. Η ιδιαίτερη αυτή συγκυρία έδωσε την ιδέα για τη δηµιουργία του Design Walk: κάθε δύο χρόνια, στις αρχές Φεβρουαρίου και για τρεις ηµέρες, τα δηµιουργικά γραφεία µε έδρα την περιοχή του Ψυρρή ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό για να παρουσιάσουν αυτόνοµες εκθέσεις µε έργα σχεδιασµένα αποκλειστικά για τη διοργάνωση αυτή.
“Sunsunday Night is Right” Party – six d.o.g.s

Στο six d.o.g.s, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, οι Thodoris (AmateurBoyz) & Oh Yeah (Katerina Karali), δίνουν ένα “SunSunday night is right” closing party, στις 21:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Location of the Six D.O.G.S. event

Venue Information - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr