Carnival Of Sin

Carnival of Sin / on decks: Dr.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 10-01-2014 21:00
Individual Price 6.00€
Τοποθεσία Second Skin Club
D., Marilia, Ninlil, Arucard Devlin

Entrance Fee 6e (with beer/wine/monster)

Doors open @ 00:00

Shibari Show @ 02:30

Featuring: + Erotic Shibari Show + Special Decoration + Movie Screenings + Handcrafts Exhibition + Photography Exhibition + Free Photoshoots + Gothic, Dark Wave, EBM, Neofolk, Ethereal, NeoClassical, IDM

"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night"... Edgar Allan Poe

Οι μάσκες βοηθάνε στην εκδήλωση των παθών, αφού τα προσωπικά στοιχεία εξαφανίζονται και επικρατεί η ανωνυμία. Στο Καρναβάλι της Βενετίας για παράδειγμα, από το 1162 μΧ, οι άνθρωποι φοράνε μάσκες για να κρυφτούν πίσω από παράνομες ή μη κοινωνικά αποδεκτές δραστηριότητες.

Στο Second Skin λοιπόν διοργανώνεται μια βραδιά αφιερωμένη σε αυτό που λέμε "Φιλοσοφία του Μπουντουάρ". Σε ένα ειδικά διακοσμημένο μαγαζί με τούλια, μάσκες, φετιχιστικές - gothic φωτογραφίες (όπου αργότερα θα μοιραστούν στους παρευρισκομένους) και υπό των φως αρκετών κεριών, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να βιώσουν μια βραδιά λαγνείας και ικανοποίησης όλων των αισθήσεων.

Σε αυτό θα συμβάλει και το ιδιαίτερο φετιχιστικό show Shibari (Ιαπωνική Ερωτική Τέχνη Επίδεσης) από τις Alice Vogel & Χ, γνωστές στον BDSM χώρο από διάφορα event όπως Burlesque Fetish & Ropegasms.

Στο πάνω χώρο του μαγαζιού θα λειτουργεί έκθεση κοσμημάτων και προϊόντων ομορφιάς (Renaissance Handmade Vintage Beauty Products & Romance Noire) αλλά και free φωτογραφήσεις από τονAris Maestros σε όποιον/όποια επιθυμεί και η ενδυμασία του/της είναι σύμφωνη με το θέμα της βραδιάς.

Στα decks οι Ντόκτορ Ντι, Maria Delg, Ft Marian, Arucard Devlin με Gothic, Dark Wave, Neofolk, EBM, Ethereal, NeoClassical, IDM ήχους.