View More

Balkan Summer Festival

Αθήνα Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445 Faliro Summer Theater

To Faliro Summer Theater διοργανώνει τη μεγαλύτερη γιορτή βαλκανικής μουσικής, το Balkan Summer Fest. Τρομπέτες, σαξόφωνα, κλαρίνα και νταούλια βάζουν φωτιά στη σκηνή! Το πάθος των Βαλκανίων έρχεται και μας ξεσηκώνει.

19 Ιουν. 2023
21:30
95 Day(s) Ago
0.00

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου τρεις φλογερές μπάντες χάλκινων συναντιούνται επί σκηνής και κυκλοφορούν ανάμεσα στο κοινό μεταφέροντας την ενέργεια και την ένταση της μουσικής των Βαλκανίων. Δεκάδες δεξιοτέχνες μουσικοί σε μια βραδιά με πολλή μουσική και χορό!

Η Αγία Φανφάρα, η κορυφαία πολυμελής μπάντα χάλκινων, ξύλινων πνευστών και κρουστών, μας συστήνει διονυσιακούς ύμνους των Βαλκανίων.

Τα Χάλκινα Ηχοχρώματα, η αυθεντική μακεδονική μπάντα από τη Φλώρινα και την Αριδαία, μας ξεσηκώνει και μας προσκαλεί σε ένα τεράστιο γλέντι!

Η Salonique Brass Band, η μπάντα της Θεσσαλονίκης, με μερικούς από τους σπουδαιότερους μουσικούς της βόρειας Ελλάδας και την εκπληκτική Μαίρη Δούτση στο τραγούδι, σε καινούργιες ενορχηστρώσεις ελληνικών και ξένων επιτυχιών, με την υπογραφή του χαρισματικού συνθέτη και βιρτουόζου του ακορντεόν, Θάνου Σταυρίδη!

Μια εκστατική βραδιά δίχως τέλος εκεί που χτυπά δυνατά η καρδιά του καλοκαιριού!

Balkan Summer Fest, Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Faliro Summer Theater!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ

ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ
Σάββας Ιωάννου: κλαρίνο, γκάιντα, σαξόφωνο
Γιάννης Πέγιου: τρομπέτα
Σίμος Ντίνης: τρομπέτα, τραγούδι
Σταύρος Μήσιος: Keys
Μάνος Καρκαρέτσης: κρουστά

SALONIQUE BRASS BAND
Μαίρη Δούτση: τραγούδι
Θάνος Σταυρίδης: μουσική επιμέλεια, ακορντεόν
Βασίλης Αθανασίου: κλαρίνο, σαξόφωνο
Χάρης Ευαγγέλου: τρομπέτα
Δημήτρης Μπέικος: τρομπόνι
Μάριος Μακρής: ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Καρακαλπακίδης: ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Τάσιος: τύμπανα

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μαίρη Καραμήτσου / Half Moon Productions

Τιμές εισιτηρίων:
Καθήμενοι 15€
Όρθιοι 12€

Εισιτήρια προπωλούνται
Online: https://www.viva.gr/tickets/music/balkan-summer-fest/ 
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt
Τηλεφωνικά στο 2109213310

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Faliro Summer Theater

Το Faliro Summer Theater είναι ο νέος ανοικτός, αμφιθεατρικός πολιτιστικός χώρος, 1400 θέσεων, με άνετο parking 2000 θέσεων, που θα αποτελέσει το νέο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης - προορισμό του θεάτροφιλου και όχι μόνο κοινού.

www.falirosummertheater.gr 

Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO

Τηλέφωνο: 2109213310

HOW TO GET THERE:
- Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” (ΣΕΦ) και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
- ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
- Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”
- Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Μία εβδομάδα προτού η σαρωτική βρετανική post-punk πεντάδα επισκεφθεί τη χώρα μας για πρώτη φορά στα χρονικά, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς με τη φοβερή μορφή και κιθαρίστα του γκρουπ Mark Bowen και συζητήσαμε σε εντελώς ελεύθερη ροή. Συνέντευξη στον Άγγελο Κλειτσίκα.

Κάθε Πέμπτη ο Δημήτρης Λιλής επιμελείται και παρουσιάζει το Incoming podcast σχετικά με την ευρύτερη ποπ κουλτούρα. Σε αυτό το 2o επεισόδιο, καλεσμένος ο Dj Atsou (Άλκης Βλείωρας) του label Madorasindahouse που φέτος είχε το hit του καλοκαιριού με το περίφημο "7 Seconds".

O μουσικοκριτικός και δημοσιογράφος Σάκης Δημητρακόπουλος προλογίζει την ελληνική έκδοση του βιβλίου που έγραψε ο μουσικός και συγγραφέας Joe Pernice για το Meat Is Murder των The Smiths.

Top