All Of The Dark

Η ομάδα της Say What μετά το επιτυχημένο theme party “Let’s Get Foam” και με την ολοκλήρωση ενός χρόνου ζωής από την ίδρυση της, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο οπτικοακουστικό θέαμα “ALL OF THE DARK”

.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 04-01-2014 22:00
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία Κύτταρο Live
.το συγκεκριμένο project  είναι βασισμένο λειτουργικά και ιδεολογικά στα πρότυπα μεγάλων θεματικών σκηνών του εξωτερικού, που όμοιο του δεν έχει πραγματοποιηθεί ξανά στην Ελλάδα και αποτελεί το πρώτο μέρος της θεματικής ιδέας DARK vs. LIGHT (σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για το ALL OF THE LIGHTS).

Το concept του βασίζεται κυρίως στην αλληλεπίδραση του φωτός με τον ήχο και το σκοτάδι. Πάνω σε ένα stage ειδικά σχεδιασμένο και διαμορφωμένο από μεγάλους κύβους που θα σχηματίζουν μία μεγάλη πυραμίδα η οποία θα χρησιμοποιείτε ως “πεδίο” προβολής εικόνων, γεωμετρικών και γραμμικών σχεδίων χρησιμοποιώντας την λεγόμενη 3D mapping technology

Την σκηνή θα την πλαισιώνουν και άλλα εφέ όπως strobe lights, laser lights, smoke machines και άλλα πολλά που υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία.

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=tk-shhoOU-Y

F/B EVENT: https://www.facebook.com/events/1429415740610157/

 

Το event θα συνοδεύεται με τους πιο mainstream ήχους της electro σκηνής: House, Electro House, Deep-Tech, Trap, Glitch Hop, Dubstep, Drum & Bass  και με guest’s τους πιο hot DJ’s και παραγωγούς όλης της Αθήνας: Zombalistic, CRAY, Junk 33, Syndrome, Mel Ody.

WE BRING THE FUTURE! R U READY?!

 

ΕΙΣΟΔΟΣ: 7€ 

Τα πρώτα 100 tickets 5€ + Jagger Shot

Πληροφορίες για τον χώρο - Κύτταρο Live

Στην Αμερική υπήρχε το Fillmore Auditorium, στην Αγγλία το Marquee Club και το UFO και στην Ελλάδα, το Ροντέο και το…Κύτταρο. Εκεί, όπου οι νέοι της εποχής, μεσούσης της χούντας, πρωτοήρθαν σε επαφή με τα προοδευτικά ροκ ακούσματα των Velvet Underground, του Frank Zappa και του Jimi Hendrix. Εκεί, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος, οραματιστής για μια Βαλκανική ροκ σκηνή, πάντρεψε τα Μπουρμπούλια του με τον μπερντέ του Ευγένιου Σπαθάρη, αλλά και τον Τζίμη τον Τίγρη. Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Socrates Drank The Conium, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μαρίζα Κωχ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και η Δέσποινα Γλέζου είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που πρωτόπαιξαν στο Κύτταρο, ταυτιζόμενοι για τα μετέπειτα χρόνια με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

Τηλ. 210.822.4134