metal.team

Πραγματικά υπάρχουν φορές που δυσκολεύομαι αφάνταστα να κατανοήσω τους λόγους για τους οποίους οι εταιρείες κυκλοφορούν δίσκους σαν και αυτόν.

Οι TRUSTNO1 είναι ένα project που απαρτίζεται από τα βασικά μέλη των DARKWELL και –σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας τους- δημιουργήθηκε για να εκφράσουν τις death metal ανησυχίες τους, οι οποίες ασφυκτιούσαν μέσα στη γοτθο-μελωδία των DARKWELL. Μετά την ακρόαση του “Satan In The Vatican” μπορώ να ισχυριστώ ανεπιφύλακτα ότι θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους αν αυτές τους τις ιδέες τις άφηναν θαμμένες για πάντα. Το old school death metal που διατείνονται ότι παίζουν δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση καθώς οι TRUSTNO1 δείχνουν ότι δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις και ικανότητες για να παράγουν το αυθεντικό συναίσθημα. Φυσικά και η μουσική τους είναι κατά βάση death metal, αυτό όμως είναι τόσο ανούσιο, αδιάφορο και βαρετό που από ένα σημείο και μετά καταντάει εκνευριστικό. Προσθέστε σε όλα αυτά και τον εντελώς ψεύτικο, πλαστικοποιημένο ήχο ο οποίος δεν βοηθάει καθόλου τα τραγούδια και έτσι ισχυροποιείται η άποψη για το πόσο άσχημος είναι ο δίσκος.

Το ευχάριστο είναι ότι η διάρκεια του δίσκου δεν ξεπερνά τα 37 λεπτά και έτσι το μαρτύριο ολοκληρώνεται σχετικά σύντομα. Θεωρώ ότι δεν αξίζουν το χρόνο σας, πόσο μάλλον τα ευρώ σας.

3

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured