metal.team

Τι κάνουν μαζί ένας σατανιστής πορνοστάρ ( Matt “The Lord” Zane / φωνητικά ), ένας κιθαρίστας που μοιάζει με την Woopy Goldberg και κυκλοφορεί με το όνομα Αμαρτίας (Sin / κιθάρες ), ο κουλός drummer των Dope (Berzerk Kirk / τύμπανα ) και ο πιο άσχημος μπασίστας στη γη που αμφιβάλλω αν είναι άνθρωπος και κυκλοφορεί με το nickname Βρώμας (Dirt / μπάσσο ); Είναι πολύ απλό! Φτιάχνουν μια μπάντα που παίζει industrial / nu metal και λέει συνεχώς fuck.

Έχουν ήδη τρεις κυκλοφορίες εκ των οποίον οι δύο στην Earache και υπάρχουν από το 1999. Δημιουργήθηκαν από τον Matt Zane που μέχρι τότε δεν έκανε τίποτα άλλο από το καλύτερο επάγγελμα στη Γη. Λοιπόν ο κύριος Matt είναι ιδιοκτήτης, παραγωγός και πρωταγωνιστής της Zane Videos και –ναι, καλά μαντέψατε- γυρίζει τσόντες. Επίσης έχει ένα φετίχ με τον πόνο και έτσι στα περισσότερα live τους κρεμιέται από το ταβάνι με γάντζους που περνάει στην πλάτη και τραγουδάει. Τέλος λοιπόν με το ιστορικό και ας σοβαρευτούμε.

Η παραγωγή είναι καλή έως πάρα πολύ καλή αλλά τα καλά τελειώνουν εκεί. Τα φωνητικά του Zane δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ενώ οι στίχοι είναι απλά μέτριοι, ιδέες δεν υπάρχουν και πολλές καθώς έχουν ξηλώσει κάτι από Nine Inch Nails, κάτι από Rob Zombie, κάτι από Type O Negative (τα «βαριά» φωνητικά) και πολλά από Ministry ( 2 τουλάχιστον κομμάτια είναι ολόιδια Ministry). Από τεχνικής πλευράς δεν περίμενα να ακούσω και τίποτα, industrial παίζουν, οπότε και δεν αναφέρω τίποτα εκτός του ότι ο drummer θέλει ξύλο γιατί παίζει συνέχεια τα ίδια πράγματα και προκαλεί ανελέητη βαρεμάρα. Στα κομμάτια του δίσκου τώρα θα μείνω μόνο στο ότι το “It isn’t me” και το “Lord” θα μπορούσαν να είναι λόγος εκδίκασης αν ο Al Jourgensen δεν ήταν τόσο στ’ α…….α του. Πραγματικά η μπάντα σουφρώνει εξ’ ολοκλήρου τους Ministry και μέχρι να τελειώσουν αυτά τα δύο κομμάτια περιμένεις να ακούσεις τουλάχιστον ένα συγγνώμη. Τέλος πάντων αυτό το album τσαντίζει και αυτή η μπάντα υπάρχει μόνο και μόνο γιατί έχει ένα extreme image στα live της. Μην το αγοράσετε αν είστε fans των προαναφερθέντων συγκροτημάτων και αγοράστε το απλά για να μαζέψει λεφτά ο μπασίστας να κάνει πλαστική.


4

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured