metal.team

Οι MAHAKALA επιστρέφουν. Τέσσερα χρόνια μετά το μισανθρωπικό ομώνυμο EP τους στην Ισπανική Parade Records και δύο χρόνια μετά το ακραία Sabbath-ικό και εντελώς διαφοροποιημένο ηχητικά “Pact With The Devil” EP δηλώνουν πάλι το συναυλιακό παρόν την Τετάρτη 13 Απριλίου στα πλαίσια ενός από τα εβδομαδιαία party του Σάκη Φράγκου, του γνωστού περιοδικού Rock Hard.

Φορτωμένοι με εμπειρία έχοντας μοιραστέι το stage με τους Σουηδούς Grand Magus, τους Βρετανούς Taint, τους πλέον διεθνείς Septic Flesh, το Γερμανικό death metal θωρηκτό των Obscura και έχοντας συνοδεύσει τους Αυστριακούς Darkfall στους Ελληνικούς σταθμούς της περιοδείας τους ενώ όντας στο μεταίχμιο των ηχογραφήσεων του νέου album τους, οι Αθηναίοι MAHAKALA θα ανέβουν στο σανίδι του Rainbow Bar στο Γκάζι στις 13/4/2011, για να παρουσιάσουν το υλικό της επερχόμενης κυκλοφορίας τους.

Με σκοτεινά 70s ηχοχρώματα, μελωδικά heavy metal ξεσπάσματα και το απαραίτητο heavy rock βάρος, οι MAHAKALA δίνουν άλλη διάσταση στο groove επαναπροσδιορίζοντας τον όρο stoner rock. Τα live τους ενδείκνυνται για μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και heavy metal-ικές εξάρσεις!

Θέλετε πραγματικά να το χάσετε αυτό;...

--------------------------

Μαζί τους οι HUMAN ASTEROID. Οι βετεράνοι της Ελληνικής stoner σκηνής, μετράνε σχεδόν μια δεκαετία ύπαρξης κοιτάζοντας την ίδρυσή τους πίσω σε μια εποχή που με δυσκολία θα έλεγε κανείς οτι υπήρχε stoner rock σκηνή στην χώρα μας!

Διατηρώντας αναλοίωτο το cult status που απέκτησαν στις αρχές της δεκαετίας, οπότε και εισήγαγαν το ταξιδιάρικο ψυχεδελικό τους stoner-ο-ειδές rock, μετράνε πολυάριθμες εγχώριες εμφανίσεις, έχοντας μοιραστεί συχνά την σκηνή με τα σχήματα που μεσουρανούσαν στην ντόπια σκηνή τα πρώτα αυτά χρόνια ύπαρξης του ιδιώματος (Vibratore Bizarro, Lord 13 κ.α.) ενώ άνοιξαν πρόσφατα την συναυλία των Γερμανών –επίσης psychedelic rockers- Colour Haze στην χώρα μας.

Η μουσική των HUMAN ASTEROID είναι ένα ταξίδι που ξεκινάει από τα παραισθησιογόνα τοπία των Pink Floyd, συνεχίζεται στην άγονη έρημο του 90s heavy rock, περνάει μια βόλτα από τις πεδιάδες του grunge-pop για να σε προσγειώσει τελικά ανώμαλα στα βουνά της δαιδαλώδους a-la Tool αισθητικής τους. Ένα must-see για fans και μη του είδους.

--------------------------

Την βραδιά θα συνεχίσει μέχρι το πρωί παίζοντας heavy metal –και μη- αριστουργήματα στα decks ο Σάκης Φράγκος (περιοδικό Rock Hard).

--------------------------

Ώρα έναρξης: 22:00
Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured