:: L.A. GUNS ::
Οι L.A. Guns δημιουργήθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 80 από τον κιθαρίστα Tracii Guns. Τα δύο πρώτα albums του group ("L.A. Guns", "Cocked and Loaded") θεωρούνται σήμερα θεμέλιοι λίθοι στο Αμερικάνικο sleaze hard rock. Ύστερα από αρκετά shows και συνεχή δισκογραφική παρουσία με τους L.A Guns, ο Tracii Guns αποφάσισε να κάνει ένα solo project, κυκλοφορώντας το 1998 το album "Killing Machine", ενώ το 2003 δημιούργησε τους Brides Of Destruction μαζί με τον μπασίστα των Motley Crue, Nikki Sixx. Μαζί με τους Brides ηχογράφησε δύο albums, ενώ το 2005 μπήκε στους Quiet Riot! Στις αρχές του 2006 αποφάσισε να επαναδραστηριοποιήσει τους L.A. Guns, αυτή τη φορά με τραγουδιστή τον Paul Black, μπασίστα τον το γιο του Tracii, Jeremy Guns, και τον drummer Nick Alexander.
:: ROXY BITCH ::
Οι Roxy Bitch δημιουργήθηκαν από τους Sweet (bass) και Roxx Ztar (drums) έπειτα από τη διάλυση της προηγούμενης τους μπάντας Rocket Queen. Η σύνθεση ολοκληρώθηκε με την έλευση των Dijimo (lead guitarσ) και Jordan Preacher (guitars, vocals). Με αυτή τη σύνθεση κυκλοφόρησαν το demo "Sex, noise, booze and leather", το οποίο περιείχε τη πρώτη μορφή του "Life's a roxy bitch", μια διασκευή στο "Touch Me" της εκρηκτικής Samantha Fox, καθώς και μια ελληνική εκτέλεση του "We're not gonna take it" - Twisted Sister.Το συγκρότημα ταλαιπωρήθηκε από τις συνεχείς αλλαγές μελών, είτε μουσικών διαφωνιών είτε αποχωρήσεων λόγω στρατού. Οι αρχές του 2005 βρήκε τη μπάντα μόνο με τα ιδρυτικά της μέλη, έπειτα από τη αποχώρηση του Dijimo, αλλά και των Kelly Blake (vocals), Jane (guitars) οι οποίοι είχαν έρθει στη μπάντα νωρίτερα. Οι θέσεις των κιθαριστών καλύφθηκαν σύντομα από τους Alex Kidd (ex-Steel Tormentor) και Lymbo, όμως η θέση του τραγουδιστή παρέμενε κενή. Προς το τέλος του έτους όμως στη μπάντα έρχεται ο Julian Rawnie G (ex-Mindwards, Boyz In Heat) και έτσι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οι Roxy Bitch αρχίζουν να ξανακερδίζουν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης συναυλία τη συναυλία, με αποκορύφωμα την εκρηκτική τους εμφάνιση με τους hard rockers/ NWOBHM Praying Mantis. Ταυτόχρονα η μπάντα δουλεύει νέες ιδέες, κινούμενη πάντα στα πλαίσια του μελωδικού hard rock όπως το όρισαν οι Kiss, Motley Crue, Ratt αλλά διατηρώντας πάντα το προσωπικό της ύφος.Η αποχώρηση του Lymbo το Μάη του 2006 για να υπηρετήσει το στρατό φέρνει στη θέση της μπάντας των Lick Arpeggio (ex-Crystal Tears) έτσι η μπάντα δεν χάνει καθόλου το δρόμο της και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά ετοιμάζοντας το πρώτο self financed CD με παραγωγή του Strutter (Wanted) αλλά και των ίδιων των μελών.
:: BURNING WHEELS ::
Οι Βurning Wheels δημιουργήθηκαν το 2002 από τον Νίκο Καστανά και τον Δημήτρη Κατσούλη. Το 2004, το συγκρότημα προχώρησε στη συνεργασία με τον Paul Dianno (πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden) και ηχογράφησε μαζί του το "Let me be your dog" (παλιό κλασσικό τραγούδι των Nazareth). Έχοντας εμφανιστεί στους σημαντικότερους χώρους της Αθήνας (Gagarin205, An club, Underworld, Rodeo, Στον Αέρα κλπ) και έχοντας ανοίξει συναυλίες για τον Paul Dianno και τους Uriah Heep, οι Βurning Wheels έχουν κερδίσει την εκτίμηση του Αθηναϊκού κοινού.
Date: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου
Time: 20:30
Ticket Price: 23 euros
Venue: Underworld Club