O μπασίστας των MNEMIC, Tomas Cowan Koefoed, σχολίασε σχετικά με την νέα αποχώρηση τραγουδιστή στο σχήμα. Ο Tony Jelencovich έφυγε 6 μήνες αφότου μπήκε στο σχήμα ως αντικαταστάτης του Michael Bogdalle.
”Δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να σας δώσουμε ένα όνομα για έναν ακόμα αντικαταστάτη τραγουδιστή. Δε θέλαμε να σας βάλουμε πάλι σε αυτή τη διαδικασία, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι είναι για το καλύτερο όλων μας.
Οι MNEMIC και ο Tony χώρισαν τους δρόμους τους με κοινή συμφωνία και λόγω μικρών διαφορών ενδιαφερόντων. Δε θα επιστρέψει ο Michael όμως – συγνώμη – επειδή επιτέλους γεννήθηκε ο γιός του περίπου ένα μήνα πριν (συγχαρητήρια!) και τώρα είναι ακόμα πιο απασχολημένος υποστηρίζοντας την οικογένειά του.
Οι Tony και Michael είναι ακόμα φίλοι των MNEMIC, αλλά δε μπορούν να συμμετάσχουν στις μελλοντικές μας δραστηριότητες. Σας παρακαλούμε να μας υποστηρίξετε σε αυτό. Ένας αντικαταστάτης είναι κοντά στο να ανακοινωθεί και το νέο άλμπουμ βγαίνει υπέροχο, άρα να είστε ενήμεροι”.
Το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας, ”Audio Injected Soul”, κυκλοφόρησε το 2004. Την παραγωγή του έκανε ο Tue Madsen στα AntFarm Studios στη Δανία.