news.team

Σύμφωνα με το Billboard.com, o Ozzy Osbourne - ο οποίος θα ενταχθεί με τους υπόλοιπους BLACK SABBATH στο Rock And Roll Hall Of Fame την επόμενη εβδομάδα – σχεδιάζει να επιστρέψει με ένα καινούργιο σόλο άλμπουμ φέτος.

”Θα βρεθώ με τον Zakk [Wylde] σύντομα και ελπίζω ότι θα ξεκινήσουμε να γράφουμε ένα νέο στούντιο άλμπουμ. Πρέπει να βγάλω ένα άλμπουμ φέτος”, αναφέρει ο Ozzy.

O Ozzy αναμιγνύεται επίσης και στο musical ”Rasputin”, το οποίο δουλεύεται εδώ και 10 χρόνια. Για το θέμα ο Ozzy λέει ότι υπάρχει πολύ ενδιαφέρον σχετικά με το Ρώσο καλόγερο που περιέργως ήταν πολύ δύσκολο να σκοτωθεί.

Σε ερώτηση για το κατα πόσο το έργο θα είναι τυπικό musical, o Ozz-man απάντησε: “Δε ξέρω, επειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο ποτέ. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Θα είναι δράμα, υποθέτω. Κάποιος γαμ***νος τύπος είπε: ‘Ναί φίλε, μπορώ να το δώ ήδη: αυτά τα ασημένια πράγματα που έρχονται απο τον ουρανό...’... δε θέλω ‘Star Trek’ meets f*cking Russia. Θέλω να είναι αυθεντικό. ‘Ο Βιολιστής στη στέγη’ συναντάει το γαμ***νο ‘Phantom’”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured