Avopolis

Φυσικά το casual look είναι ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλές καθώς μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ρούχα για να το διαμορφώσετε, όπως ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα παντελόνι τζιν και ένα φούτερ.

Το smart casual, όμως, προϋποθέτει λίγη προσπάθεια παραπάνω στους συνδυασμούς που κάνετε.

Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές με τη βοήθεια της 3GUYS, της εταιρείας που ειδικεύεται στην ανδρική μόδα και προσφέρει εδώ και χρόνια value for money ποιοτικά ανδρικά ρούχα.

Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα!

Για να κάνετε πιο εύκολα τους συνδυασμούς σας και να κερδίσετε σε στιλ χωρίς ιδιαίτερο κόπο προτιμήστε γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ, το γκρι ή το καμηλό! 

boufan-gia-symvoules-eikona3

 

Συνδυάστε ένα πουκάμισο με ένα πλεκτό!

Ένα smart casual look αποπνέει ένα εκλεπτυσμένο ύφος, το οποίο μπορεί να χαρίσει ο συνδυασμός ενός πουκαμίσου με ένα πλεκτό.

poukamiso-gia-symvoules-eikona4

Ταυτόχρονα, αποτελεί και μια πρακτική επιλογή καθώς προσφέρει και ζεστασιά, απαραίτητη ειδικά για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

 tzin-gia-symvoules-eikona2

Κρατήστε την εμφάνισή σας απλή…επιλέξτε ένα τζιν!

Φυσικά, το τζιν αποτελεί βασικό στοιχείο της casual εμφάνισης και δεν μπορεί να λείπει από αυτή!

Μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς ώστε το look σας να φαίνεται πιο εκλεπτυσμένο, όπως να φορέσετε ένα πουκάμισο, ένα πλεκτό ή ένα σακάκι για ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας.

Ένα ζευγάρι καστόρινα, oxford παπούτσια ή sneakers μπορούν να την απογειώσουν!

 Κρατήστε το look σας casual…και πηγαίνετέ το ένα βήμα παρακάτω!

Τι θα φορούσατε σε μια καθημερινή σας εμφάνιση; Ένα φούτερ σίγουρα!

Οι κανόνες του smart casual σας το επιτρέπουν. Ένα σακάκι πάνω από αυτό, θα μπορούσε να κάνει πιο ιδιαίτερη την εμφάνισή σας και φυσικά ταιριαστή για τη δουλειά ή και για μία επαγγελματική συνάντηση.

fouter-gia-symvoules-eikona5

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την έμπνευση που μας έδωσαν οι 3GUYS και να προσθέσετε τις συμβουλές για smart casual look στο δικό σας στιλ.

Βρείτε όλες τις προτάσεις του άρθρου εδώ: Ανδρικό μπουφάν BRUNO, Ανδρικό πουκάμισο EMORY, Ανδρική Πλεκτή Μπλούζα AG-107, Ανδρικό φούτερ CALVIN

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured