Μιχάλης Ανδριόπουλος

Μπορεί να παρακολουθούμε φανατικά τα μουσικά δρώμενα και τους πρωταγωνιστές της μουσικής βιομηχανίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξεχωρίζουμε τους αυθεντικούς και loud creators του ποδοσφαίρου, όπως τον Paul Pogba. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Εθνικής Γαλλίας μάς απασχόλησε θετικά πριν λίγες μέρες με τη δήλωσή του περί ηγετών ("για να χριστεί κανείς ηγέτης μιας ομάδας δεν χρειάζεται να γίνει αρχηγός") και πάντα έχει κάτι σημαντικό να πει. Αυτή τη φορά συμμετέχει στον επαναπροσδιορισμό του νέου P.O.D-S3.1. των adidas Originals. Πώς ακριβώς; Τα δύο νέα color treatments του sneaker μάς αποκαλύπτονται με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή.

{youtube}axSey4S5YH4{/youtube}

Με φόντο τις γειτονιές του Παρισιού, ο Pogba επιστρέφει στην παιδική του ηλικία και ξεχωρίζει τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του στα πρώτα του βήματα και τον στηρίζουν μέχρι και σήμερα. Τονίζοντας το σημαντικό ρόλο της οικογένειας και των φίλων στη μέχρι τώρα πορεία του, ο ξεχωριστός creator μαζί με τα adidas Originals υπογραμμίζουν πως «Great alone, better together». Αποδομώντας τα στερεότυπα που ακολουθούν τη φήμη ενός superstar, ο Pogba επιστρέφει στις ρίζες του για να διηγηθεί την ιστορία του μέσα από τα μάτια του σύγχρονου youth community της πατρίδας του.

ador1.jpg

Time to party!

Όχι στις γειτονιές του Παρισιού, αλλά στην Αθήνα και τους δρόμους της. Τα party των adidas Originals είναι πάντα ξεχωριστά και ένας τόπος συνάντησης των sneakerheads και street lovers. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστούν τα δύο νέα color treatments του P.O.D-S3.1 και μερικοί από τους πιο αγαπημένους dance/freestyle creators της πόλης που ακολουθούν το παράδειγμα του Pogba και γιορτάζουν με τον τρόπο τους τη δύναμη του συνόλου. Και ποιου συνόλου, ε; Σημειώστε: Ace2Ace, το μεγάλο act της εγχώριας mainstream dance μουσικής, DJ Young (dj – beatmaker), Da Mike & DJ Angelo (ο πρώτος είναι ένας από τους εγχώριους μάστορες της soulful house και ο δεύτερος ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στη σκηνή, στην Ελλάδα και όχι μόνο, με εμφανίσεις στα καλύτερα venues της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα) και BNC (βασικός MC των Blend Mishkin & Roots Evolution, Happy Dog Project, Cast–a–Blast Sound System, Champagne & Reefer και Capitan Futuro)...

blast.jpg

Όλοι αυτοί θα συναντηθούν στη σκηνή του Blast Athens στις 18 Οκτωβρίου για να μοιραστούν τη δική τους ιστορία με μουσικές και feelings – μια ιστορία που ξεκινά από την πρώτο τους gig και φτάνει μέχρι τις sold out εμφανίσεις στις μεγαλύτερες παγκόσμιες σκηνές. Και με ήχους που ξεκινούν από τη house και φτάνουν στο hip hop και τη funk μουσική.

Το σύνολο είναι αυτό που ξεχωρίζει

Κι αυτό θα απολαύσουμε, μέσα από τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και ικανότητες όσων θα βρεθούν εκεί. Αυτό σημειώνουμε και στο νέο P.O.D-S3.1, που επαναπροσδιορίζει τους κανόνες του street style: με το loud design και τα εμβληματικά color treatments, εμπνέεται από τη συλλογική μνήμη του brand και αποδεικνύει τη δύναμη του συνόλου. 

ador2.jpg

Αν θέλεις κι εσύ να ανακαλύψεις τα νέα colorways του P.O.D-S3.1, μπορείς να τα βρεις στο adidas Originals store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), σε επιλεγμένα sneaker stores και στο adidas.gr στις 18/10.
 
Για περισσότερα νέα, μείνε συντονισμένος στη Facebook Page των adidas Originals και στο @adidasgr στο Instagram.
#PODSystem
adidas.gr/PODSystem

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured