Ένα νέο κομμάτι με τίτλο Where Is Your Pride?” και σε συνεργασία με τον εκλιπόντα ποιητή, ηθοποιό και πολιτικό ακτιβιστή Benjamin Zephaniah κυκλοφόρησε μόλις ο Moby. Σε αυτό ακούγεται ένα spoken word ποίημα από τον ίδιο το Zephaniah, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών τον περασμένο Δεκέμβριο χτυπημένος από τον καρκίνο.

“Where is your love / Where is your faith / Where is your hope / Where is your place” εκφωνεί ο Zephaniah στο κομμάτι, με ένα breakbeat να τον συνοδεύει από πίσω.

μιλώντας σχετικά με την κυκλοφορία, ο Moby ανέφερε: «Ως vegan ακτιβιστής και ένας σοφός και συμπονετικός άνθρωπος, ο Benjamin με ενέπνευσε για πολλά χρόνια. Ελπίζω ότι το ‘where is your pride’ τιμά την κληρονομιά του και τραβά την προσοχή του κόσμου στη ζωή, το έργο και τις αρχές του».

Ο μουσικός και παραγωγός της ηλεκτρονικής σκηνής μοιράστηκε ένα video στο Instagram αποκαλύπτοντας σε αυτό ότι ο ίδιος και ο Zephaniah επρόκειτο να κυκλοφορήσουν το track την περασμένη χρονιά, όμως ο ποιητής αρρώστησε βαριά και δυστυχώς πέθανε».

Το “Where Is Your Pride?” θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του Moby, Always Centered At Night, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured