Ναταλία Πετρίτη

Το video clip του Yellow” των Coldplay με deepfake AI μέσα επαναδημιούργησαν οι IDLES για τις ανάγκες του κομματιού τους με τίτλο Grace”, με τον Chris Martin όχι μόνο να εγκρίνει την κίνηση, αλλά να βοηθά μάλιστα στην εκπαίδευση του AI για την όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική παραγωγή του video!

Το video δημιουργήθηκε με τρόπο ώστε να δίνεται η εντύπωση ενός 23χρονου Martin να τραγουδά τους στίχους του “Grace”, ακριβώς όπως έκανε στο παρελθόν με το video του “Yellow”.

Ο IDLES frontman, Joe Talbot, ισχυρίζεται ότι η ιδέα για το video προέκυψε σε ένα όνειρο του ίδιου και πως ο ίδιος το μοιράστηκε με τον Chris Martin. Τη σκηνοθεσία του ανέλαβε ο Jonathan Irwin, ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιεί αρκετές φορές blur εφέ στην κίνηση του Martin, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι IDLES αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον πέμπτο δίσκο τους με τίτλο TANGK στις 16 Φεβρουαρίου και το “Grace” video κυκλοφόρησε λίγο μετά την ηλεκτρισμένη εμφάνισή τους στο Bowery Ballroom της Νέας Υόρκης. Το συγκρότημα ερμήνευσε επίσης πρόσφατα το TANGK single με τίτλο “Gift Horse” στο The Tonight Show starring Jimmy Fallon.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured