Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου ανακοίνωσαν οι Pearl Jam, ο οποίος φέρει τον τίτλο Dark Matter και για lead single το ομώνυμο κομμάτι. Το συγκρότημα αναμένεται επίσης να βγει στο δρόμο για μια παγκόσμια περιοδεία.

Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου από τις Monkeywrench Records/Republic Records και είναι ο 12ος των Pearl Jam μετά την κυκλοφορία του 2020 με τίτλο Gigaton. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε παραγωγή του Andrew Watt και ηχογραφήθηκε σε τρεις εβδομάδες στα Shangri-La Studios του Malibu στην California.

Αναφορικά με την tour, οι Pearl Jam αναμένεται να εμφανιστούν σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Αμερικής, αλλά και σε Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Από τον Νοέμβριο και μετά θα κατευθυνθούν σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Οι Pearl Jam tease-αραν την κυκλοφορία του Dark Matter ολόκληρο το 2023, με τον drummer τους, Matt Cameron, να επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν έτοιμο τον περασμένο Νοέμβριο. Ο κιθαρίστας τους, Mike McCreedy, αποκάλυψε επίσης τον Ιανουάριο ότι ο δίσκος θα είναι «πιο σκληρός απ’ ό,τι θα περιμέναμε».

Ακούστε το lead single με τίτλο “Dark Matter” και πάρτε μια γεύση από όσα έρχονται:

Dark Matter Artwork:

 

Dark Matter Tracklist:

01. Scared of Fear

02. React, Respond

03. Wreckage

04. Dark Matter

05. Won’t Tell

06. Upper Hand

07. Waiting for Stevie

08. Running

09. Something Special

10. Got to Give

11. Setting Sun

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured