Ναταλία Πετρίτη

Την επιστροφή των xx στο studio για τον δίσκο Wide Open” επιβεβαίωσε η Romy Croft, προσφέροντας ένα απαραίτητο update ως προς το ενδεχόμενο επιστροφής του trio. Η τραγουδίστρια, στιχουργός και παραγωγός μίλησε για το τέταρτο άλμπουμ του συγκροτήματος μέσα από το οποίο τη γνωρίσαμε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο ΝΜΕ, στα πλαίσια του Beyond the Valley Festival της Αυστραλίας την περασμένη εβδομάδα.

Μιλώντας για τα sessions, η Romy δήλωσε ότι αυτά είναι «αρκετά ανοιχτά» για την ώρα: «Νομίζω ότι ο Oliver [Sim] και ο Jamie [xx] και εγώ έχουμε όλοι μας δοκιμάσει νέα πράγματα και έμαθα πολλά από διαφορετικά projects και πιστεύω ότι είναι αρκετά υγειές να είσαι σαν «Τι έχουμε μάθει; Τι πρέπει να κάνουμε τώρα;»».

Το ντεμπούτο άλμπουμ της Romy με τίτλο MID AIR κυκλοφόρησε το 2023, ενώ ο πιο πρόσφατος δίσκος των xx ήταν το I See You του 2017. Το 2022, το συγκρότημα γιόρτασε τη δέκατη επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου, Coexist, με ένα expanded, deluxe re-release του LP. Το 2022, ο Oliver Sim κυκλοφόρησε και ο ίδιος το δικό του solo LP.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured