Ναταλία Πετρίτη

Τη διεξαγωγή μιας νέας έκθεσης με έργα τέχνης τους στο Λονδίνο ανακοίνωσαν ο Thom Yorke και ο Stanley Donwood, η οποία θα φέρει τον τίτλο The Crow Flies Part One. Αυτός είναι εμπνευσμένος από το ποίημα του Ted Hughes, Crow (1966-69).

Η σειρά των έργων τους ξεκίνησε ως cover art για το side-project του frontman των Radiohead, The Smile, και πιο συγκεκριμένα για τον ντεμπούτο δίσκο τους, A Light For Attracting Attention. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Tin Man Art gallery στο Cromwell Place του Νότιου Kensington, από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Όσοι και όσες βρεθούν στην έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν πίνακες που δημιούργησαν οι Yorke και Donwood τα δύο τελευταία χρόνια.

Η έκθεση έρχεται μαζί με τη συμπλήρωση 30 ετών συνεργασίας μεταξύ των δύο καλλιτεχνών και η είσοδος σε αυτή θα είναι δωρεάν, έχοντας κλείσει πρώτα διαδικτυακά το απαραίτητο δελτίο εισόδου.

Ο Donwood έχει δημιουργήσει τα εξώφυλλα όλων των δίσκων των Radiohead από το 1994, μαζί με το σχετικό προωθητικό υλικό τους. Το ίδιο έχει κάνει και για όλους τους solo δίσκους του Yorke, ενώ σχεδιάζει παραδοσιακά και όλες τις αφίσες και το merchandise του θρυλικού Glastonbury Festival.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured