Ναταλία Πετρίτη

Νέα μουσική μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα κυκλοφορήσουν οι Radiohead, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ανέφερε ο  drummer τους, Philip Selway.

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε, ο Selway είχε δηλώσει ότι ο ίδιος και οι bandmates του θα συναντιούνταν ώστε να «κινηθούν τα πράγματα» και να συζητήσουν νέες ιδέες τους.

Αυτή τη φορά, ο drummer δήλωσε στο Prog Magazine: «Συζητάμε συνεχώς για πράγματα. Όμως όταν έχει να κάνει με ένα πραγματικό συνεργατικό project, πέρα από το Kid A και το Amnesiac και όσα κάναμε για αυτά, πάει μακριά το πότε αυτό θα συμβεί. Συζητάμε για αυτό, όμως αυτή τη στιγμή ο καθένας κάνει τα δικά του».

«Όταν ξέσπασε η πανδημία, πάντα σχεδιάζαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από τους Radiohead για να κάνουμε άλλα πράγματα. Όμως αυτό σήμαινε ότι τα άλλα πράγματα θα μεγάλωναν, οπότε τους αφήνουμε χρόνο για να φτάσουν αυτά τα projects εκεί που πρέπει. Όμως ναι, θα ξαναβρεθούμε σύντομα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρξει κάτι».

Ο τελευταίος δίσκος των Radiohead ήταν το A Moon Shaped Pool του 2016.

Αν λοιπόν είστε κι εσείς θαυμαστές του βρετανικού συγκροτήματος, υπομονή άλλα δύο χρόνια μέχρι εκείνοι να κυκλοφορήσουν ένα δείγμα νέας δουλειάς.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured