Ναταλία Πετρίτη

Ένα μεγάλο preview του κομματιού της Taylor Swift με τίτλο “Carolina” ακούγεται στο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Εκεί Που Τραγουδούν οι Καραβίδες (Where The Crawdads Sing), το οποίο και μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Πίσω στον Μάρτιο είχε γίνει γνωστό ότι η Swift είχε γράψει ένα νέο κομμάτι για την επερχόμενη ταινία, η οποία και αποτελεί φυσικά διασκευή του ομώνυμου και άκρως επιτυχημένου μυθιστορήματος της Delia Owens από το 2018. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Daisy Edgar-Jones, η οποία και έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της σε μια άλλη διασκευή μυθιστορήματος, στην μικρή αυτή τη φορά οθόνη, το Normal People.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούλιο του 2022, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό η full version του “Carolina”.

Σε σχετική της ανάρτηση τον Μάρτιο για το “Carolina”, η Swift είχε αναφερθεί αναλυτικά στην ταινία: «Το Εκεί Που Τραγουδούν οι Καραβίδες είναι ένα βιβλίο μέσα στο οποίο πραγματικά «χάθηκα» όταν το διάβαζα μερικά χρόνια πριν. Όταν άκουσα ότι αυτό επρόκειτο να γίνει ταινία με την υπέροχη Daisy Edgar Jones και σε παραγωγή της μοναδικής Reese Witherspoon, ήξερα ότι ήθελα να λάβω μέρος σε αυτήν από την πλευρά της μουσικής».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνέχισε: «Έγραψα το κομμάτι “Carolina” μόνη και ζήτησα από τον φίλο μου, Aaron Dessner, να γίνει ο παραγωγός του. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι στοιχειωμένο και αιθέριο ώστε να ταιριάζει με αυτήν την μαγευτική ιστορία».

Ακούστε ένα μέρος του “Carolina” στο trailer της ταινίας:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured