Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους single, “Watching Strangers Smile”, παρουσίασαν οι Parquet Courts για πρώτη φορά στην δημοφιλή εκπομπή Ellen DeGeneres Show.

Το κομμάτι περιλαμβάνεται στον δίσκο του συγκροτήματος με τίτλο Sympathy For Life, ο οποίος και κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ηχογραφημένο κατά τη διάρκεια των ίδιων sessions με αυτά του πρόσφατου LP τους σε παραγωγή Rodaidh McDonald, το “Watching Strangers Smile” θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες streaming σήμερα τα μεσάνυκτα.

Σύμφωνα με τον frontman των Courts, Andrew Savage, «το κομμάτι αποτελεί το B-side του “Black Widow Spider” single, το οποίο και κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία από την Big Love Records». Σύμφωνα με τον ίδιο, «η μουσική ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των sessions του Sympathy For Life, όμως αυτό έμεινε ανολοκλήρωτο. Τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν τελικά το πρώτο καλοκαίρι με lockdown».

Το αγαπημένο συγκρότημα ερμήνευσε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή και τη μεγάλη του επιτυχία, “Stoned and Starving” μετά από αίτημα της ίδιας της DeGeneres

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured