Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή ο Michael Nesmith, μέλος των θρυλικών Monkees από το ξεκίνημά τους. Ο Nesmith είχε γράψει πολλά από τα hits των Monkees, όπως τα "Listen To The Band", "Tapioca Tundra" και "Sunny Girlfriend".

«Με ατελείωτη αγάπη ανακοινώνουμε ότι ο Michael Nesmith πέθανε σήμερα το πρωί στο σπίτι του, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, ήσυχα και από φυσικά αίτια», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η οικογένεια Nesmith. «Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή και σας ευχαριστούμε για την αγάπη και το φως που δείξατε σε αυτόν και σε όλους εμάς».

https://www.youtube.com/watch?v=YMl27Y7_JJQ

«Με μεγάλη θλίψη μου πληροφορήθηκα τον θάνατο του Michael Nesmith. Επί τριάντα χρόνια μοιραστήκαμε πολλά ταξίδια και σχέδια, που κορυφώθηκαν με την αποχαιρετιστήρια τουρνέ των Monkees, πριν από μόλις μερικές εβδομάδες», ανέφερε στο Twitter ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Andrew Sandoval.

Ο Michael Nesmith έπαιξε σε διάφορα reunions των Monkees, κυκλοφόρησε μουσική και υπό το όνομά του, ενώ έπαιξε και με το country-rock group First National Band.

Τελευταία ζωντανή εμφάνισή του ήταν τον Νοέμβριο του 2021 στο Greek Theatre του Los Angeles, ως μέρος της Monkees farewell tour, με τον Micky Dolenz, ο οποίος είναι πλέον το μοναδικό εν ζωή μέλος του group, μετά και τους θανάτους των Jones (2012) και Tork (2019).

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured