Ναταλία Πετρίτη

Το γεγονός ότι η συνάντησή του με τον Tony Blair λειτούργησε αποτρεπτικά ως προς το να ασχοληθεί με την πολιτική εξομολογήθηκε ο Damon Albarn.

Ο frontman των Blur και των Gorillaz αποκάλυψε ότι μια συζήτησή του με τον πολιτικό, η οποία έλαβε χώρα προτού ο ίδιος γίνει πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου το 1997, το έκανε να τρομάξει.

«Η πολιτική είναι πολύ σκοτεινή υπόθεση. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν το είχα στο μυαλό μου παλιότερα» ανέφερε ο Albarn σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Metro και τη στήλη Guilty Pleasures.

«Συναντήθηκα μάλιστα στρατηγικά με τον Tony Blair προτού γίνει πρωθυπουργός, όμως η συνάντησή μας με τρόμαξε. Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι για μένα. Δεν είμαι πολιτικός, είμαι μουσικός», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και το 2015 σε συνέντευξή του στο Channel 4: «Συνάντησα τον Tony Blair και πήρα μια πρόωρη γεύση από τους σκοτεινούς μηχανισμούς της πολιτικής και ειλικρινά τρόμαξα για τον ίδιο», δήλωνε τότε.

Παρά το γεγονός ότι ο Albarn δεν ασχολήθηκε τελικά με την πολιτική, το μέλος των Blur, Dave Rowntree, το επιχείρησε και μάλιστα με επιτυχία. Ο Rowntree υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα των Εργατικών το 2010, προτού το 2017 εκλεγεί σύμβουλος των Εργατικών για την περιοχή του Norfolk.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured