Ναταλία Πετρίτη

Το πρώτο τους κομμάτι για το soundtrack του γαλλικού ντοκιμαντέρ, La Panthère Des Neiges, έδωσαν στη δημοσιότητα ο Nick Cave και ο Warren Ellis.

Το αγαπημένο μουσικό ντουέτο συνεργάστηκε για τη δημιουργία της μουσικής του ντοκιμαντέρ, οι οποία θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 17 Δεκεμβρίου από την Invada Records. Σαν πρώτη γεύση, δόθηκε στη δημοσιότητα το κομμάτι “We Are Not Alone”.

Η ταινία των Marie Amiguet και Vincent Munier πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ αναμένεται και η ευρωπαϊκή ημερομηνία εξόδου της στις αίθουσες μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, στο ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσουμε το ταξίδι του Vincent Munier, ενός από τους πιο επιφανείς wildlife φωτογράφους στον κόσμο, μαζί με τον συγγραφέα Sylvain Tesson, στο δάσος της Σιβηρίας. Εκεί θα διαμείνουν για αρκετές εβδομάδες, εξερευνώντας τις κοιλάδες της περιοχής και ψάχνοντας για ιδιαίτερα ζώα, όπως τη λεοπάρδαλη του χιονιού.

Ο Warren Ellis δήλωσε για την ταινία: «Υπάρχει κάτι στην καρδιά αυτής της ταινία που σε τραβά μέσα της. Το συνειδητοποίησα αυτό μετά από μια μέρα, όταν κατάλαβα ότι ήθελα να κάνω τα πάντα ώστε να γράψω ολόκληρο το original score της. Η ταινία αξίζει να έχει μια ολόδική της μουσική φωνή. Εγώ έκλεισα το στούντιο για πέντε ημέρες και ζήτησα από τον Nick να έρθει για μία ημέρα και να γράψουμε ένα theme song και κάτι ακόμα στο πιάνο. Εκείνος είδε την ταινία και τελικά έκατσε τέσσερις μέρες».

Δείτε τη full tracklist του La Panthère Des Neiges:

  1. ‘L’attaque de Loups’

  2. ‘Les Cerfs’

  3. ‘Antilope’

  4. ‘La Bête’

  5. ‘Les Yaks’

  6. ‘Des Affûts Elliptiques’

  7. ‘Les Nomades’

  8. ‘La Grotte’

  9. ‘Les Princes’

  10. ‘La Neige Tombe’

  11. ‘Les Ours’

  12. ‘Un Être Vous Obsède’

  13. ‘L’apparition: We Are Not Alone’

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured