Όσα είπε ο Kanye West στην πρώτη προεκλογική του ομιλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένα ξυρισμένο 2020 στο κεφάλι του, αμβλώσεις και δάκρυα μερικά από τα πράγματα που είδαμε και ακούσαμε από τον Kanye West στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του ως υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

news.team
news.team

Πολλοί πιστέψαμε ότι η ανακοίνωση του Kanye West για την προεδρική του υποψηφιότητα στις ΗΠΑ, θα μπορούσε απλά να είναι άλλη μια εμπρηστική του δήλωση για να τραβήξει τα φώτα της προσοχής -πόσω μάλλον, τώρα που ετοιμάζει και τον επόμενο δίσκο του.

Ωστόσο, την Κυριακή (19/7), ο Kanye West έδωσε την πρώτη του προεκλογική ομιλία στη Βόρεια Καρολίνα. Οι παρευρισκόμενοι ήταν με λίστα, ενώ, τηρήθηκαν οι απαιτούμενες κοινωνικές αποστάσεις και η χρήση μάσκας. 

Ο ράπερ και πάλαι ποτέ δηλωμένος υποστηρικτής του Donald Trump, εμφανίστηκε φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο που πάνω έγραφε security ενώ στο πίσω μέρος του κεφαλιού του είδαμε ένα ξυρισμένο «2020».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, κάλεσε κόσμο στη σκηνή ενώ αντιτάθηκε στην πορνογραφία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ελευθερία δεν προέρχεται από τις εκλογές. Η ελευθερία έρχεται όταν δεν ανεβάζουμε πορνογραφία. Η ελευθερία έρχεται όταν δεν παίρνουμε percoset».

Ο West αναφέρθηκε επίσης, μεταξύ άλλων, στις αμβλώσεις και τις σχετικές σκέψεις που είχε η σύζυγός του, Kim Kardashian, όταν ήταν έγκυος με την κόρη τους, North, κλαίγοντας και φωνάζοντας σε μια στιγμή: «Παρά λίγο να σκοτώσω την κόρη μου!». Δήλωσε, πάντως, ότι οι αμβλώσεις θα πρέπει να παραμείνουν μόνιμες. προτείνοντας, όμως, όσοι κάνουν παιδί να παίρνουν ένα εκατομμύριο δολάρια.

Για να δούμε που το πάει ο Kanye...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top