news.team

Πολλοί πιστέψαμε ότι η ανακοίνωση του Kanye West για την προεδρική του υποψηφιότητα στις ΗΠΑ, θα μπορούσε απλά να είναι άλλη μια εμπρηστική του δήλωση για να τραβήξει τα φώτα της προσοχής -πόσω μάλλον, τώρα που ετοιμάζει και τον επόμενο δίσκο του.

Ωστόσο, την Κυριακή (19/7), ο Kanye West έδωσε την πρώτη του προεκλογική ομιλία στη Βόρεια Καρολίνα. Οι παρευρισκόμενοι ήταν με λίστα, ενώ, τηρήθηκαν οι απαιτούμενες κοινωνικές αποστάσεις και η χρήση μάσκας. 

Ο ράπερ και πάλαι ποτέ δηλωμένος υποστηρικτής του Donald Trump, εμφανίστηκε φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο που πάνω έγραφε security ενώ στο πίσω μέρος του κεφαλιού του είδαμε ένα ξυρισμένο «2020».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, κάλεσε κόσμο στη σκηνή ενώ αντιτάθηκε στην πορνογραφία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ελευθερία δεν προέρχεται από τις εκλογές. Η ελευθερία έρχεται όταν δεν ανεβάζουμε πορνογραφία. Η ελευθερία έρχεται όταν δεν παίρνουμε percoset».

Ο West αναφέρθηκε επίσης, μεταξύ άλλων, στις αμβλώσεις και τις σχετικές σκέψεις που είχε η σύζυγός του, Kim Kardashian, όταν ήταν έγκυος με την κόρη τους, North, κλαίγοντας και φωνάζοντας σε μια στιγμή: «Παρά λίγο να σκοτώσω την κόρη μου!». Δήλωσε, πάντως, ότι οι αμβλώσεις θα πρέπει να παραμείνουν μόνιμες. προτείνοντας, όμως, όσοι κάνουν παιδί να παίρνουν ένα εκατομμύριο δολάρια.

Για να δούμε που το πάει ο Kanye...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured