Ακούστε το νέο κομμάτι του Sufjan Stevens

Ακούστε το "My Rajneesh" και  b-side για το κομμάτι "America".

news.team
news.team

Μπορεί να έχουμε να ακούσουμε σόλο δουλειά του Sufjan Stevens από το 2015 και το Carrie & Lowell, πρόσφατα όμως ο μουσικός ανακοίνωσε τον επόμενο δίσκο του. Το The Ascension, θα περιλαμβάνει 15 νέα κομμάτια και θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου από την Ashmatic Kitty, ενώ ακούσαμε και το πρώτο single του δίσκου, το 12λεπτο "America".

Τώρα ο μουσικός κυκλοφορεί και ένα b-side του κομματιού με τίτλο "My Rajneesh".

Το ακούτε παρακάτω:

FEATURED TODAY

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Όσο περιμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Dune, βουτάμε στις σελίδες ενός άλλου βιβλίου του Frank Herbert, της Λευκής Πανώλης, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και θυμίζει κάτι από τη ζωή μας τελευταία.

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Top