news.team

φωτογραφία: Evan Agostini

Μπορεί να μη βρίσκετε δίσκους της στις λίστες της τρέχουσας δεκαετίας στον μουσικό Τύπο (ούτε και η δική μας είχε, παρότι ορισμένοι συντάκτες ψήφισαν κάποιους), όμως σε επίπεδο μαζικής αποδοχής λίγοι μπορούν να συναγωνιστούν την Taylor Swift σε αυτούς τους καιρούς.

Η Αμερικανίδα pop star απόλαυσε μία ακόμα σαρωτική επιτυχία μέσα στο 2019, βλέποντας το άλμπουμ Lover να πηγαίνει νούμερο 1 σε Η.Π.Α., Βρετανία, Αυστραλία, Καναδά -αλλά και στην Ελλάδα, όπου είναι δημοφιλέστατη (επίσης, Γαλλία #5, Γερμανία #2, Ιαπωνία #3). Ήδη όμως, έχει βάλει πλώρη για νέα σχέδια.

Στις 20 Δεκεμβρίου, ας πούμε, έρχεται μια νέα κινηματογραφική εκδοχή του Cats -του θρυλικού μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber- όπου η Swift θα παίζει τη Bombalurina. Για τις ανάγκες μάλιστα του soundtrack, ο Lloyd Webber της χάρισε και το ολοκαίνουριο τραγούδι "Beautiful Ghosts"

Παρά ταύτα, τώρα έχουμε και ένα ολοκαίνουριο single με αμιγώς χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο από τη Swift: λέγεται "Christmas Tree Farm" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ, που γύρισε η ίδια με τη βοήθεια του Jimmy Napes.

Το κλιπ περιέχει προσωπικό υλικό της Swift από τα παιδικά της χρόνια, το οποίο δημοσιεύεται τώρα για πρώτη φορά. Προέρχεται από τη φάρμα Pine Ridge στο Cumru Township, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια, πριν μετακομίσει με την οικογένειά της στο Wyomissing. Το τραγούδι κυκλοφορεί ως non-album digital single από τη Republic, σε διεθνή διανομή Universal.

{youtube}mN3rDTAdM2o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured