Νέο τραγούδι από τους The Who, που επιστρέφουν με δίσκο μετά από 13 χρόνια

Ακούστε το "I Don't Wanna Get Wise"

news.team
news.team
Παρότι διαλύθηκαν 3 φορές μέσα στα χρόνια, οι Who μετρούν φέτος 55 έτη από την ίδρυσή τους στο Λονδίνο και εξακολουθούν να απολαμβάνουν ένα θρυλικό στάτους στα rock πράγματα, ως μία από τις καλύτερες βρετανικές μπάντες που ανέδειξαν τα πολύπτυχα 1960s.

Από την αυθεντική βέβαια σύνθεση, συνεχίζουν πλέον μόνο ο Roger Daltrey με τον Pete Townshend, αφού ο Keith Moon πέθανε το 1978 και ο John Entwistle το 2002. Ωστόσο, αν και το τελευταίο reunion κρατάει από το 1996, έχουν να φανούν στη δισκογραφία 13 χρόνια -από το άλμπουμ Endless Wire του 2006 (Βρετανία #9, Η.Π.Α. #7, Αυστραλία #63, Γαλλία #62, Καναδάς #10, Γερμανία #4).

Να όμως που το 2019, φέρνει και καινούριους Who. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τίτλο "I Don't Wanna Get Wise", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "I Don't Wanna Get Wise" προλογίζει το νέο άλμπουμ The Who, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Polydor στις 6 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top