Νέο τραγούδι από τους Magnum

Ακούστε το "Not Forgiven"

news.team
news.team
φωτογραφία: Rob Barrow

Συμπληρώνεται ένας χρόνος φέτος απ' όταν είδαμε τους Magnum για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια επιτυχημένη συναυλία, που συσπείρωσε τους φίλους του hard rock.

Το γκρουπ υπάρχει από το 1972, με ένα μικρό διάλειμμα μεταξύ 1995-2001. Όλα δε αυτά τα χρόνια στηρίζεται στο ιδρυτικό δίδυμο των Bob Catley (φωνητικά) & Tony Clarkin. Το τελευταίο τους μέχρι σήμερα στούντιο άλμπουμ Lost Οn Τhe Road Τo Eternity του 2018 έδειξε μάλιστα ότι παραμένουν αγαπητοί στο κοινό, φτάνοντας στο #15 της πατρίδας Βρετανίας, αλλά και στο #8 της Γερμανίας.

Τώρα, οι Magnum επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Not Forgiven", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Not Forgiven" προλογίζει τον νέο δίσκο The Serpent Rings, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου 2020 από τη Steamhammer/SPV. Θα υποστηριχτεί κατόπιν από μια ευρωπαϊκή περιοδεία, ωστόσο η Ελλάδα δεν βρίσκεται αυτήν τη φορά ανάμεσα στις -πρώτες, τουλάχιστον- ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O frontman των Arcade Fire ανακοίνωσε τον δεύτερο σόλο δίσκο του. Ακούστε το πρώτο single, "Surrender".

Πάνω από 3 εκατ. μουσικά αναμνηστικά έχουν πωληθεί ανά τον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, μέσα από την πλατφόρμα της eBay.

Ακούστε και δείτε το "Monumental" στο οποίο ο μουσικός «πειράζει» τον Ολυμπιακό Ύμνο για τις ανάγκες της ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top