Νέο τραγούδι από τους Magnum

Ακούστε το "Not Forgiven"

news.team
news.team
φωτογραφία: Rob Barrow

Συμπληρώνεται ένας χρόνος φέτος απ' όταν είδαμε τους Magnum για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια επιτυχημένη συναυλία, που συσπείρωσε τους φίλους του hard rock.

Το γκρουπ υπάρχει από το 1972, με ένα μικρό διάλειμμα μεταξύ 1995-2001. Όλα δε αυτά τα χρόνια στηρίζεται στο ιδρυτικό δίδυμο των Bob Catley (φωνητικά) & Tony Clarkin. Το τελευταίο τους μέχρι σήμερα στούντιο άλμπουμ Lost Οn Τhe Road Τo Eternity του 2018 έδειξε μάλιστα ότι παραμένουν αγαπητοί στο κοινό, φτάνοντας στο #15 της πατρίδας Βρετανίας, αλλά και στο #8 της Γερμανίας.

Τώρα, οι Magnum επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Not Forgiven", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Not Forgiven" προλογίζει τον νέο δίσκο The Serpent Rings, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου 2020 από τη Steamhammer/SPV. Θα υποστηριχτεί κατόπιν από μια ευρωπαϊκή περιοδεία, ωστόσο η Ελλάδα δεν βρίσκεται αυτήν τη φορά ανάμεσα στις -πρώτες, τουλάχιστον- ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια και την προπώληση
Ακούστε πώς έγιναν τα θρυλικά "Δειλινά", για τον κύκλο με Τα Σκέτα

FEATURED TODAY

 

Η δεκαετία του 1980 είναι ξανά «στη μόδα», μαζί και η μουσική της, είτε με διεθνούς εμβέλειας αναβιώσεις των τότε ήχων (το post-punk έρχεται άμεσα κατά ...

Ένα μωσαϊκό της ζωής της, πιασάρικο και ξεσηκωτικό, σχεδόν διονυσιακό, αλλά και πολύ αιχμηρό την ίδια στιγμή για να χαϊδεύει αυτιά, έχοντας επίγνωση ότι το ...
Στο μουσικό συνέδριο Eurosonic στο Groningen της Ολλανδίας, στην ουσιαστική δηλαδή Eurovision των indie της Ευρώπης, φτωχός συγγενής ήταν και πάλι η Ελλάδα.
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…