Χάθηκαν άραγε από το ραντάρ ή τις χάσαμε εμείς τις αδερφές Bianca & Sierra Casady, δηλαδή την "Coco" και τη "Rosie" (αντίστοιχα), που ως CocoRosie έκαναν κάμποση «φασαρία» στα '00s, γενόμενες αιχμές του δόρατος για το μουσικό κίνημα που ονομάστηκε freak folk;

Μια ματιά στα πεπραγμένα τους, δείχνει ότι μάλλον ισχύει το δεύτερο, καθότι ουδέποτε διαλύθηκαν από το 2003 μέχρι σήμερα, ενώ υπήρξαν ενεργές και κατά την τρέχουσα δεκαετία, βλέποντας το άλμπουμ Tales Οf Α GrassWidow του 2013 να φτάνει ως το #27 της Γαλλίας (θυμηθείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ).

Σε κάθε περίπτωση, 4 περίπου χρόνια μετά το Heartache City του 2015 (Γαλλία #193), οι CocoRosie δηλώνουν έτοιμες για δυναμική επιστροφή. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, έδωσαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Smash My Head": το σκηνοθέτησε η ίδια η Bianca Casady και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Το νέο μας τραγούδι είναι μια φλεγόμενη κραυγή κατευθείαν από την εφηβική καρδιά», δηλώνουν σχετικά οι CocoRosie.

To "Smash My Head" προλογίζει το νέο άλμπουμ Put The Shine On, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2020 από τη Marathon Artists.

{youtube}xj-sx5wlbiY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured