Προβλήματα στον Παράδεισο για τον Rufus Wainwright

Ακούστε το νέο του τραγούδι

news.team
news.team
φωτογραφία: Sansho Scott

Στα 46, πλέον, ο Rufus Wainwright έχει πίσω του την περίοδο που καθιερώθηκε σαν ένας από τους πιο υποσχόμενους μελαγχολικούς τροβαδούρους της Αμερικής -τα τελευταία μάλιστα χρόνια έχει και πιο λόγιες αναζητήσεις, κάτι που έδειξε τόσο το συμβόλαιο με τη Deutsche Grammophon στην τρέχουσα δεκαετία, όσο και το άλμπουμ του 2016 Take All My Loves: 9 Shakespeare Sonnets.

Τώρα, 3 περίπου χρόνια μετά, επιστρέφει με το νέο τραγούδι "Trouble In Paradise", σε παραγωγή Mitchell Froom: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Trouble In Paradise" προλογίζει το καινούριο άλμπουμ του Rufus Wainwright, για το οποίο ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμα πολλά, παρά μόνο ότι θα βγει κάποια στιγμή το 2020 (από τη BMG) και θα σηματοδοτεί την επιστροφή του στην ποπ μουσική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares