Ένα νέο τραγούδι από τον Leonard Cohen, φτιαγμένο απ' όσα άφησε πίσω του

Ακούστε το "The Goal"

news.team
news.team

Ο θάνατος του Leonard Cohen τον Νοέμβριο του 2016 καταχωρείται στα πλέον θλιβερά μουσικά νέα της τρέχουσας δεκαετίας, όμως δεν σημαίνει ότι γράφτηκε «τέλος» και σε ό,τι είχαμε να ακούσουμε εκ μέρους του.

Καθώς παρέμεινε ενεργός ως το φινάλε, διάφορα πράγματα έχουν μείνει πίσω σε έτοιμη ή λιγότερο έτοιμη κατάσταση. Και, στα πλαίσια μιας πρώτης επικείμενης δημοσίευσης, δίδεται τώρα στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι ονόματι "The Goal": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To "The Goal" συγκροτήθηκε σε τραγούδι από τον γιο του εκλιπόντος Andy Cohen, ο οποίος χρησιμοποίησε έτοιμα φωνητικά μέρη του πατέρα του από ένα αδημοσίευτο session, γράφοντας μια νέα ενορχήστρωση οργάνων παρέα με τους συνεργάτες του.

Το κομμάτι προλογίζει ένα ολόκληρο άλμπουμ γεμάτο με ανάλογες ηχογραφήσεις, το οποίο θα λέγεται Thanks For The Dance και θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου από τη Sony -ερχόμενο και στα ελληνικά δισκοπωλεία, μέσω Feelgood. Στη δισκογραφία του Leonard Cohen θα διαδεχθεί το You Want It Darker του 2016 (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #7, Βρετανία #4, Αυστραλία #2, Γαλλία #3, Γερμανία #2, Ιαπωνία #242, Ελλάδα #12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top