Το Reeperbahn Festival του Αμβούργου υποδέχεται τους «δικούς μας» Sworr., Sillyboy's Ghost Relatives και Δανάη Νίλσεν

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, χάρη στον θεσμό Greek Music Export, με βοήθεια από το Υπουργείο Πολιτισμού

news.team
news.team

Για μία ακόμα χρονιά, ο θεσμός Greek Music Export στήνει το δικό του stage στα πλαίσια του Reeperbahn Festival 2019, στο Αμβούργο της Γερμανίας (ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 18 του μήνα και ολοκληρώνεται το Σάββατο 21/9). Σε ένα φεστιβάλ, δηλαδή, που έχει παραδοσιακά σημαίνοντα ρόλο στα τι και πώς της κεντροευρωπαϊκής ανεξάρτητης παραγωγής. 

Με την πολύτιμη λοιπόν αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού, αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου λαμβάνει χώρα το EverGreek Showcase στην πλατεία Spielbude με πρωταγωνιστές τους Sillyboy's Ghost Relatives, τους (εικονιζόμενους) Sworr. και τη Δανάη Νίλσεν. 

Πρώτοι παίζουν οι Sillyboy's Ghost Relatives,  φρέσκοι από το πρόσφατο Velvet Tour Bus στα νησιά του Ιονίου και λίγο πριν κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τους (έρχεται 27 Σεπτεμβρίου). Τους ακολουθεί η Δανάη Νίλσεν -τραγουδίστρια που ξεπήδησε από τους Rosebleed, κινούμενη πλέον σε σόλο μονοπάτια (στο τέλος της είδησης μπορείτε να ακούσετε το νέο της single)- κι ακολουθούν οι ήδη συζητημένοι Sworr., οι οποίοι ήδη δουλεύουν το 2ο άλμπουμ τους, με σκοπό να βγει το 2020.

Ο Δημήτρης Λιλής θα βρεθεί για λογαριασμό μας στο Αμβούργο και θα φέρει ανταπόκριση στα πλαίσια του επόμενού του Incoming, την ερχόμενη εβδομάδα.  

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top