news.team

Στα 51 της σήμερα, η Lisa Marie Presley είναι η μοναχοκόρη του Elvis Presley, αλλά και η αποκλειστική κληρονόμος της περιουσίας του. Αυτό και μόνο μάλλον θα αρκούσε για να την κάνει γνωστό πρόσωπο στη μουσική σόου μπιζ, όμως εκείνη έχει κατά καιρούς προσπαθήσει να εκπέμψει και αυτόνομο στίγμα, κυκλοφορώντας 3 προσωπικά άλμπουμ από το 2003 ως το 2012.

Παρά όμως την επιτυχία μερικών από αυτά (το To Whom It May Concern του 2003 την έφερε στο #5 των Η.Π.Α. και στο #52 της Βρετανίας), η φήμη της Lisa Marie Presley οφείλεται τελικά στα κουτσομπολιά γύρω από την προσωπική της ζωή, καθώς έχει παντρευτεί κι έχει χωρίσει 4 φορές μέχρι σήμερα. Πιο διάσημοι σύζυγοί της είναι ασφαλώς ο ηθοποιός Nicolas Cage και ο Michael Jackson. 

Ο γάμος με τον τελευταίο περικλείεται από κάμποσο μυστήριο, καθώς η Lisa Marie Presley τον παντρεύτηκε μόλις 20 μέρες μετά το διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο Danny Keough (1994), με πολλούς να θεωρούν ότι έγινε βάσει συμφωνίας και βάσει αμοιβαίων οικονομικών συμφερόντων. Το ζευγάρι χώρισε τελικά το 1996, υπό το βάρος των κατηγοριών εναντίον του Jackson για παιδεραστία, αλλά και του εθισμού του στα ναρκωτικά. Παρά ταύτα, οι δυο τους συνέχισαν να βρίσκονται κατά διαστήματα για τα επόμενα 4 χρόνια.

Τώρα, ο φετινός χαμός που προκάλεσε το ντοκιμαντέρ του Dan Reed Leaving Neverland (δείτε εδώ τι έγραψε στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος) επανέφερε στο προσκήνιο τις προαναφερθείσες θεωρίες για τον γάμο της Presley και του Jackson. Και ίσως γι' αυτό, εκείνη να θέλει τώρα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εκμεταλλευόμενη παράλληλα και το τάιμινγκ της όλης υπόθεσης για οικονομικούς λόγους.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της βρετανικής ειδησεογραφικής σελίδας Metro, η Lisa Marie Presley έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο Gallery Books για να παραδώσει ένα βιβλίο γύρω από τη σχέση της με τον Michael Jackson. Ανώνυμη πηγή δήλωσε μάλιστα στους New York Times ότι θα είναι «εκρηκτικό», με «σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Βασιλιά της Ποπ».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Lisa Marie Presley θα κερδίσει τουλάχιστον 2.700.000 ευρώ από το συμβόλαιο που έκανε.

{youtube}q8w1d01Y2vY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured