Ήταν σίγουρα μία από τις πιο επιτυχημένες, αλλά και μία από τις πιο δυνατές συναυλίες του φετινού καλοκαιριού η headline εμφάνιση του Iggy Pop στο Release Athens 2019, ο οποίος απέδειξε ότι «η ορμή του πάνω στη σκηνή, παραμένει αδιανόητη», όπως έγραψε στις σελίδες μας ο ανταποκριτής μας Ανδρέας Κύρκος (δείτε εδώ).

Η ανανέωση μάλιστα αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό, η οποία κρατάει στον χρόνο, ήρθε στο καταλληλότερο τάιμινγκ για τον αειθαλή rocker, αφού ετοιμάζει πλέον και τη δισκογραφική του επιστροφή, έναν περίπου χρόνο μετά το ΕΡ Teatime Dub Encounters που κατέθεσε με τους Underworld (Βρετανία #20).

Συνεχίζοντας λοιπόν το σχετικό promo, o Iggy Pop έδωσε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το πρόσφατο single "James Bond": το σκηνοθέτησε ο Simon Taylor με φόντο το Μαϊάμι και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "James Bond" προλογίζει το νέο άλμπουμ Free, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου από την Caroline International, σε διεθνή διανομή Universal.

«Στο τέλος της περιοδείας για το Post Pop Depression αισθάνθηκα σίγουρος ότι είχα ξεπεράσει το πρόβλημα της χρόνιας ανασφάλειας μου, το οποίο με είχε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα στην καριέρα μου για παραπάνω από όσο ίσως θα έπρεπε», δήλωσε σχετικά ο Iggy Pop, συμπληρώνοντας: «παράλληλα, ένιωσα εξουθενωμένος και αισθάνθηκα ότι ήθελα να ξεκουραστώ για ένα διάστημα. Ήθελα να είμαι ελεύθερος». 

{youtube}mw6NKf95VWA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured