news.team

Μπορεί να μην ήταν η πρώτη γυναίκα ράπερ, πάντως η θηλυκή παρουσία στο χιπ χοπ θα είχε χάσει σημαντικά σε εμβέλεια δίχως την παρουσία της Melissa Arnette "Missy" Elliott από το Portsmouth της Βιρτζίνια, η οποία σίγουρα τάραξε τα νερά πίσω στο 1997, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της Supa Dupa Fly (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #124).

Παρά την επιδραστικότητά της, ωστόσο, η Missy Elliott σιώπησε μετά το άλμπουμ του 2005 The Cookbook (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #33, Αυστραλία #19, Γαλλία #54, Γερμανία #19), διαλέγοντας να μείνει στο προσκήνιο μόνο μέσω συνεργασιών με καλλιτέχνες του ευρύτερου «μαύρου» ήχου, οι οποίες αφορούσαν σε δικά τους εγχειρήματα.

Να όμως που τώρα γίνεται η έκπληξη, αφού η Missy Elliott κυκλοφορεί αιφνιδιαστικά το ΕΡ Iconology -την πρώτη της δουλειά εδώ και 14 χρόνια. Πατώντας εδώ, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το ΕΡ μέσω Spotify, ενώ στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης υπάρχει και το επίσημο βιντεοκλίπ του "Throw It Back".

Την κυκλοφορία ανακοίνωσε η ίδια, μέσω ενός ενθουσιώδους tweet, το οποίο καλεί τους fans να επιστρέψουν μαζί της «σε έναν καιρό όπου ένιωθες τη μουσική να είναι καλή και μας έκανε να θέλουμε να χορέψουμε».

{youtube}9rOKdATrV4g{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured