news.team

Πάνε σχεδόν 2 χρόνια πια από όταν η Björk έβγαλε το Utopia (2017), τον μέχρι στιγμής τελευταίο της δίσκο. Μια δουλειά που δίχασε τους κριτικούς (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ), μα τα πήγε αρκετά καλά σε εμπορικό επίπεδο (Ισλανδία #3, Βρετανία #25, Η.Π.Α. #75, Αυστραλία #22, Γαλλία #31, Γερμανία #26, Ιαπωνία #48).

Όσο κι αν προξενεί εντύπωση, η Ισλανδή σταρ συνεχίζει να ασχολείται με το Utopia. Κι έτσι, τη βλέπουμε τώρα να λανσάρει ένα ακόμα καταπληκτικό βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Losss": το σκηνοθέτησε ο Tobias Gremmler και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

«Το φτιάξαμε με τον Tobias για τις πολλαπλές οθόνες του σόου Cornucopia», σημειώνει η ίδια η Björk, «αλλά τώρα το προσφέρουμε για την οθόνη του λάπτοπ σας».

Εντωμεταξύ, έγινε γνωστό ότι η Björk έχει αρχίσει ηχογραφήσεις για κάποιον επόμενο δίσκο, οι οποίες για την ώρα παραμένουν μυστικό επτασφράγιστο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι τον Νοέμβριο του 2018 βρέθηκε ινκόγκνιτο στη Σαντορίνη, στα Black Rock Studios, επιθυμώντας να κάνει κάποια sessions μακριά από τη δημοσιότητα.

Αυτές τις μέρες, εντωμεταξύ, συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τις 13 Αυγούστου του 2004, όταν η Björk εμφανίστηκε live στη μεγαλοπρεπή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις σε ένα κοινό που μέχρι τότε μπορεί να μην είχε καν ακούσει το όνομά της. 

{youtube}tIWhpI_unCo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured