Ίσως δεν τους φαίνεται, ωστόσο οι Tegan And Sara από το Calgary του Καναδά μετρούν 24 έτη καριέρας, στα οποία όχι μόνο δεν διαλύθηκαν ποτέ, μα πέτυχαν να περάσουν τα σύνορα του indie φτάνοντας σε μια pop ποιότητας με mainstream απολήξεις. 

Το δίδυμο έχει περίπου 3 χρόνια να φανεί στη δισκογραφία, από το εξαιρετικό άλμπουμ του 2016 Love You Τo Death (Καναδάς #3, Η.Π.Α. #16, Βρετανία #30, Αυστραλία #13), για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ.

Τώρα, επιστρέφουν με το καινούριο τραγούδι "I'll Be Back Someday", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Ικετεύαμε τους γονείς μας για μια ηλεκτρική κιθάρα στην εφηβεία και τελικά μας πήραν μία όταν γίναμε 16, την οποία έπρεπε όμως να μοιραζόμαστε», θυμάται η Sara, προσθέτοντας ότι «την κλέβαμε έτσι η μία από την άλλη και κλειδωνόμασταν με αυτήν στα δωμάτιά μας, προσπαθώντας να τιθασεύσουμε τις χορδές και να γράψουμε punk κομμάτια». Το "I'll Be Back Someday" είναι λοιπόν ένα στιγμιότυπο εκείνης της μακρινής εποχής, ξαναδουλεμένο φυσικά από την αρχή, με τη νυν εμπειρία.

Το "I'll Be Back Someday" προλογίζει το νέο άλμπουμ Hey, I'm Just Like You, που θα κυκλοφορήσει από τη Sire στις 27 Σεπτεμβρίου.

{youtube}ZUBpeG9V_r8{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured