Οι Lacuna Coil μπροστά στις Στρώσεις του Χρόνου

Δείτε το καινούριο τους βιντεοκλίπ

news.team
news.team

Καταφέρνοντας να σμιλεύσουν έναν ήχο μεταξύ metal και gothic rock, οι Ιταλοί Lacuna Coil αναδείχθηκαν σε σημαίνουσα «βαριά» δύναμη από το 2000 και μετά, με τη δημοτικότητά τους να αυξάνει πηχιαία κατά την τρέχουσα δεκαετία, ιδίως όταν το άλμπουμ του 2012 Dark Adrenaline πέτυχε να σκαρφαλώσει στο #15 των εθνικών charts στις Η.Π.Α.

Το γκρουπ, που είναι δημοφιλές και στην Ελλάδα, φάνηκε τελευταία φορά στη δισκογραφία το 2016 με το άλμπουμ Delirium (Ιταλία #11, Η.Π.Α. #33, Βρετανία #42, Αυστραλία #19, Γαλλία #85, Γερμανία #33, Ιαπωνία #143), μια μεταβατική δουλειά, καθώς ήταν η πρώτη χωρίς 3 παλιότερα μέλη, με την τραγουδίστρια Cristina Scabbia να έχει πλέον την αρχηγία. 

Τώρα, 3 σχεδόν χρόνια μετά, οι Lacuna Coil έχουν έτοιμη την επιστροφή τους. Και, ως promo γι' αυτήν, δίνουν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Layers Of Time": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ, σκηνοθετημένο από τον Roberto 'Saku' Cinardi.

Το "Layers Of Time" προλογίζει το νέο άλμπουμ Black Anima, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου από τη Century Media. 

Το γκρουπ θα υποστηρίξει το νέο άλμπουμ με εκτενή περιοδεία σε Η.Π.Α. και σε Ευρώπη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ημερομηνία για την Ελλάδα.

Διάβασε επίσης: Αν έχεις βαρεθεί απλά να βλέπεις τηλεόραση, σου έχουμε μία πιο διασκεδαστική λύση!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τη μαγειρίτσα έχει ολονυχτία: ένα παγκόσμιο event για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ...

Ο.Κ., δεν είναι προϊόντα άμεσης ανάγκης, αλλά είναι αναγκαία για την ψυχική μας υγεία, τι να κάνουμε...

Ο παραγωγός πίσω από δίσκους μουσικών όπως ο Lou Reed, αλλά και μουσικός επιλεμητής για το SNL, έχασε τη μάχη με

FEATURED TODAY

 

H Ελένη Τζαννάτου σβήνει κεράκια στην σειρά του David Lynch που στις 8 Απριλίου του 1990 άλλαξε την τηλεόραση όπως την ξέραμε και ...

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, βρήκε, μεταξύ άλλων, τον καλύτερο γυναικείο pop δίσκο που άκουσε μετά το Lemonade

O Άγγελος Κλειτσίκας ξεδιαλέγει 5+1 περιπτώσεις μουσικών που η εθελούσια κλεισούρα τους βγήκε σε καλό: από τους άσωτους Stones στη γαλλική Νίκαια, μέχρι τον

Top
0
Shares
0
Shares