Οι Lacuna Coil μπροστά στις Στρώσεις του Χρόνου

Δείτε το καινούριο τους βιντεοκλίπ

news.team
news.team

Καταφέρνοντας να σμιλεύσουν έναν ήχο μεταξύ metal και gothic rock, οι Ιταλοί Lacuna Coil αναδείχθηκαν σε σημαίνουσα «βαριά» δύναμη από το 2000 και μετά, με τη δημοτικότητά τους να αυξάνει πηχιαία κατά την τρέχουσα δεκαετία, ιδίως όταν το άλμπουμ του 2012 Dark Adrenaline πέτυχε να σκαρφαλώσει στο #15 των εθνικών charts στις Η.Π.Α.

Το γκρουπ, που είναι δημοφιλές και στην Ελλάδα, φάνηκε τελευταία φορά στη δισκογραφία το 2016 με το άλμπουμ Delirium (Ιταλία #11, Η.Π.Α. #33, Βρετανία #42, Αυστραλία #19, Γαλλία #85, Γερμανία #33, Ιαπωνία #143), μια μεταβατική δουλειά, καθώς ήταν η πρώτη χωρίς 3 παλιότερα μέλη, με την τραγουδίστρια Cristina Scabbia να έχει πλέον την αρχηγία. 

Τώρα, 3 σχεδόν χρόνια μετά, οι Lacuna Coil έχουν έτοιμη την επιστροφή τους. Και, ως promo γι' αυτήν, δίνουν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Layers Of Time": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ, σκηνοθετημένο από τον Roberto 'Saku' Cinardi.

Το "Layers Of Time" προλογίζει το νέο άλμπουμ Black Anima, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου από τη Century Media. 

Το γκρουπ θα υποστηρίξει το νέο άλμπουμ με εκτενή περιοδεία σε Η.Π.Α. και σε Ευρώπη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ημερομηνία για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αθηναίος παραγωγός χαλάει κόσμο διεθνώς χάρη (και) στη συνεργασία του με τη Λένα Πλάτωνος
Και για τα 2 ονόματα, θα είναι ο πρώτος τους ερχομός στην Ελλάδα

FEATURED TODAY

Όντας φλεγματικός και βγάζοντας επιδεικτικά τη γλώσσα, ο μουσικός από το Σικάγο επικρίνει τον πόλεμο του George W. Bush στο Ιράκ έχοντας ως σταθερές του μια

Oι δημιουργοί που (ενωμένοι) αλλάζουν τη μουσική και τον κόσμο μας

Ξεκίνησαν πάνω στον «πυρετό» του nu metal, αλλά πλέον έχουν συμπληρώσει παραπάνω από 25 χρόνια πορείας, χαράζοντας τον δικό τους δρόμο στον αμερικάνικο ...
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…