news.team

Σήκωσε μεγάλο ντόρο στα εναλλακτικά πράγματα η Natasha Khan στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, όταν πολλοί ακροατές μα και κριτικοί στάθηκαν στο άλμπουμ Two Suns (2009) -το 2ο που έβγαζε με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Bat For Lashes (Βρετανία #5, Η.Π.Α. #141, Αυστραλία #95, Γαλλία #56, Ελλάδα #29). 

Τα πράγματα κύλησαν ακόμα καλύτερα στη συνέχεια, έστω και αν η προσοχή του αμερικανικού Τύπου χάθηκε, κάτι που αντικατοπτρίστηκε και στην αποτυχία του άλμπουμ The Bride στις Η.Π.Α., τη στιγμή που διατήρησε τη Khan ως top-10 δημιουργό στην πατρίδα Βρετανία (#9).

Έκτοτε, η Bat For Lashes δεν είχε ξαναφανεί, πλέον όμως βρίσκεται καθ' οδόν για την επιστροφή της στα πράγματα. Και τώρα τονώνει το σχετικό promo δίνοντας στην δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, ονόματι "Feel For You": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κομμάτι είναι εμπνευσμένο από τα 1980s, όπως δήλωσε η Khan, με ολίγη από funk κιθάρα ως πασπάλισμα. 

Το "Feel For You" προλογίζει έναν νέο δίσκο με τίτλο Lost Girls, ο οποίος αναμένεται να βγει από την AWAL Recordings στις 6 Σεπτεμβρίου. 

«Είναι ένα άλμπουμ γεμάτο ρομάντσο», δήλωσε σχετικά η 39χρονη δημιουργός, «ένας φόρος τιμής στο Λος Άντζελες, όπου και το ηχογράφησα».

{youtube}1zFwP7W4V0k{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured