Στην Ελλάδα το όνομα του Terry Crews ίσως δεν μας λέει πολλά πράγματα, στις Η.Π.Α. όμως ο πρώην αστέρας του ράγκμπι έχει εξελιχθεί σε γνωστή τηλεοπτική περσόνα, πρώτα ως παρουσιαστής του περίφημου παιχνιδιού Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος; και ύστερα ως Julius Rock στο δημοφιλές sitcom Everybody Hates Chris.

Έτσι, αποτελεί είδηση ότι πρωταγωνιστεί στο νέο βιντεοκλίπ της Brittany Howard για το φρέσκο τραγούδι "Stay High": το σκηνοθέτησε η Kim Gehrig και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

H Howard έγινε διάσημη ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος Alabama Shakes, χάρη κυρίως στο άλμπουμ του 2015 Sound & Color, το οποίο τους έστειλε στο νούμερο 1 των Η.Π.Α. και στο #6 της Βρετανίας. Στην τότε κριτική του για τις σελίδες μας, μάλιστα, ο Άρης Καζακόπουλος τη χαρακτήρισε ως «ηγετική παρουσία» και «ερμηνευτικά καθηλωτική» (ολόκληρη η κριτική, εδώ).

Έκτοτε, πάντως, δεν είχαμε νεότερα από το γκρουπ, παρότι παραμένει ενεργό. Και τώρα η Howard λανσάρει μια σόλο καριέρα, καθώς το "Stay High" προλογίζει το άλμπουμ Jaime, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την ATO στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Το βιντεοκλίπ για το "Stay High" γυρίστηκε εντωμεταξύ στην ...Αθήνα! Όχι βέβαια τη δική μας, αλλά την αντίστοιχη πόλη (Athens) στην Αλαμπάμα -ονομάστηκε έτσι επειδή οι ιδρυτές της (1818) θέλαν να κάνουν έναν φόρο τιμής στην αρχαία Αθήνα, θαυμάζοντάς τη για τα επιτεύγματά της. «Όλοι οι ηθοποιοί που βλέπετε είναι φίλοι μου και συγγενείς μου», εξήγησε η Howard, «ενώ ο Terry Crews κλήθηκε να ενσαρκώσει έναν άνθρωπο που δεν επιθυμεί να αλλάξει τον κόσμο, απλά να γυρίσει το βράδυ σπίτι του σε όσους τον αγαπούν και τον καταλαβαίνουν».

{youtube}CfizQsGWOxI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured