news.team

«Ο Tim κι εγώ περάσαμε 19 όμορφες μέρες στη Μαδαγκασκάρη, λίγο μετά την τελευταία του συναυλία. Μιλήσαμε για τα πάντα, γελάσαμε πολύ, εξερευνήσαμε μαζί το νησί και παίξαμε μονόπολη». 

Αυτά θυμάται ο Levan Tsikurishvili από τις ανέμελες μέρες που μοιράστηκε με τον Avicii στον Ινδικό Ωκεανό το 2017, έναν περίπου χρόνο πριν την αυτοκτονία του Σουηδού σούπερ σταρ των ηλεκτρονικών (2018), μόλις στα 28. Οι δυο τους συνεργάζονταν συχνά από το 2013 και μετά κι έτσι τώρα ο Tsikurishvili‏ ανέλαβε να επιστρέψει νοερά σε εκείνο το ταξίδι, συγκεντρώνοντας υλικό για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού "Heaven". Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το κλιπ συνεχίζει το promo για το πρόσφατο, μεταθανάτιο άλμπουμ του Avicii Tim (Σουηδία #1, Βρετανία #7, Η.Π.Α. #11, Αυστραλία #6, Γαλλία #11, Καναδάς #3, Γερμανία #5, Ιαπωνία #9), είναι δε ένα τραγούδι που ο Σουηδός παραγωγός έφτιαξε μαζί με τον Chris Martin των Coldplay, ο οποίος και συμμετέχει στα φωνητικά: η πρώτη μορφή σχηματίστηκε το 2014, με τους δυο τους να το ολοκληρώνουν το 2016.

Το "Heaven" είναι ήδη μία από τις σημαίνουσες παγκόσμιες επιτυχίες του 2019, έχοντας πάει στο #2 της Σουηδίας, στο #20 της Βρετανίας, στο #83 των Η.Π.Α., στο #20 της Αυστραλίας, στο #119 της Γαλλίας, στο #38 του Καναδά, στο #30 της Γερμανίας και στο #39 της Ιαπωνίας. Ακούγεται επίσης πολύ στη χώρα μας, όπου έφτασε στο #25 των επίσημων charts. 

{youtube}fqzhtvLWefA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured