news.team

Μετράμε αντίστροφα πλέον για τις επικείμενες συναυλίες της Loreena McKennitt στη χώρα μας, η οποία επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό: Θα παίξει μάλιστα και στη Θεσσαλονίκη (αύριο Τετάρτη 26/6, στο Θέατρο Γης) και στην Αθήνα (μεθαύριο Πέμπτη 27/6, στο Ηρώδειο).

Λόγω της χρόνιας σχέσης της Καναδής δημιουργού με την Ελλάδα, ανακοινώθηκαν έτσι κάποιες εκπλήξεις που περιμένουν όσους fans δώσουν το παρών στη συναυλία του Ηρωδείου.

Πρώτα-πρώτα, η McKennitt σκοπεύει να βιντεοσκοπήσει τη συγκεκριμένη συναυλία, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε στο μέλλον κάποια σχετική έκδοση σε DVD.

Δεύτερον, σκοπεύει να έχει διακεκριμένους Έλληνες μουσικούς δίπλα της επί σκηνής σε ορισμένα τραγούδια. Θα δώσουν έτσι το παρών όσοι είχαν συμπράξει μαζί της στις ηχογραφήσεις που έδωσαν το τελευταίο της άλμπουμ Lost Souls το 2018 (Καναδάς #14, Η.Π.Α. #164, Γαλλία #57, Γερμανία #5) -δηλαδή ο Σωκράτης Σινόπουλος στη λύρα, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι και ο Χάιγκ Γιαζιτζιάν στο ούτι, τον οποίον πλέον θεωρούμε «δικό μας».

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη, ακούει στο όνομα Ευανθία Ρεμπούτσικα. Η πολυβραβευμένη συνθέτης και μουσικός θα δώσει κι αυτή το παρών επί σκηνής με το βιολί της, όμως οι λεπτομέρειες της σύμπραξής της με τη McKennitt κρατούνται μυστικές. 

Η συναυλία του Ηρωδείου οδεύει ολοταχώς για sold-out, καθώς η διοργάνωση ανακοίνωσε ότι πλέον έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια προς πώληση.

{youtube}WSrzil0lePg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured