φωτογραφία: Daniel Knighton

Πάνε χρόνια τώρα που ο Johnny Depp καταπιάνεται με τη μουσική, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο -οι αναγνώστες μας θα θυμούνται σίγουρα ότι έπαιζε κιθάρα στο "Fade Ιn-Out" των Oasis, πίσω στα 1997. Ωστόσο μόλις στα 2015 πήρε την απόφαση να αναμειχθεί πολύ πιο ενεργά, λαμβάνοντας μέρος στην ίδρυση του συγκροτήματος Hollywood Vampires, παρέα με τον Alice Cooper και τον κιθαρίστα των Aerosmith, Joe Perry.

Το πρώτο τους άλμπουμ λεγόταν κι αυτό Hollywood Vampires (2015) και ήταν μια αρκετά επιτυχημένη υπόθεση, η οποία τους έστειλε στο #43 της Αμερικής, στο #30 της Βρετανίας, στο #34 της Αυστραλίας, στο #54 της Γαλλίας και στο #59 της Γερμανίας. 

Έκτοτε έχουν εμφανιστεί μονάχα live, τώρα όμως ετοιμάζονται να επιστρέψουν και δισκογραφικά. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δίνουν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για τη διασκευή τους στο περίφημο "Heroes" του David Bowie.

Η διασκευή ηχογραφήθηκε στα Hansa Studios του Βερολίνου, όπως ακριβώς και το ορίτζιναλ τραγούδι του Bowie. 

Το κατά Hollywood Vampires "Heroes" προλογίζει το νέο τους άλμπουμ Rise, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου από την earMUSIC. 

{youtube}U8VnYZLWr_s{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured