news.team

Πάνε πια σχεδόν 5 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Pharrell Williams εμφανίστηκε σαν σόλο καλλιτέχνης με το άλμπουμ Girl, που του χάρισε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #1, Καναδάς #2, Γερμανία #2, Ιαπωνία #3).

Παρά ταύτα, ο 45χρονος τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα της αμερικάνικης σόου μπιζ. Και μόνο εξαφανισμένο δεν τον λες, αφού βρίσκει διάφορους τρόπους να παραμένει στο προσκήνιο.

Έτσι κάνει και τώρα, λοιπόν, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι: το λένε "Letter To My Godfather" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Ωστόσο, ούτε τώρα έχουμε κάποιον επίσημο πρόλογο για νέο προσωπικό άλμπουμ. Το "Letter To My Godfather" είναι απλά μια συμμετοχή του Pharrell Williams στο soundtrack του ντοκιμαντέρ The Black Godfather, το οποίο γύρισε για το Netflix ο Reginald Hudlin. Το φιλμ πραγματεύεται την πορεία του Clarence Avant, ενός ισχυρού ανθρώπου της μουσικής, κινηματογραφικής, αλλά και τηλεοπτικής βιομηχανίας και ξεκίνησε να προβάλλεται στις 7 Ιουνίου -στα ελληνικά έχει τον τίτλο Ο Νονός της Μαύρης Μουσικής.

Το ενδιαφέρον για τους fans επικεντρώνεται στο ότι το τραγούδι βρίσκει τον Pharrell Williams να επανενώνεται με τον Chad Hugo, το έτερον ήμισύ του στους θρυλικούς The Neptunes.

{youtube}MM80kEuXmiY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured