«Όλα τα μέλη της Freedom Band δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια δημιουργίας αυτού του βιντεοκλίπ», λέει κάπου προς το τέλος του. 

Και, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το κλιπ του Joshua Erkman για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Taste" πράγματι απεικονίζει το τέλος του Mikal Cronin, του Charles Moothart και των υπολοίπων. Και δράστης δεν είναι άλλος από τον ηγέτη της μπάντας, τον Ty Segall. 

Με αυτόν τον σίγουρα ...ανορθόδοξο τρόπο διάλεξαν να δημοσιοποιήσουν την επιστροφή τους στο προσκήνιο. Με το "Taste" να αποτελεί προάγγελο ενός νέου δίσκου ονόματι First Taste, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από τη Drag City στις 2 Αυγούστου.

To First Taste θα είναι ο 2ος δίσκος του Segall για το 2019, αφού προηγήθηκε το Deforming Lobes στα τέλη Μαρτίου -ένα άλμπουμ ζωντανά ηχογραφημένο με τους Freedom Band στο Λος Άντζελες (2018). Η ίδια περιοδεία, θυμίζουμε, τους είχε φέρει πέρυσι το καλοκαίρι και στην Ελλάδα -πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι είχε γράψει στις σελίδες μας για τη συναυλία ο Άγγελος Κλειτσίκας. 

{youtube}7tmOr2yWaSs{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured